MFK er favoritter i lokalderby

mossfk.no stilte tidligere trenere og spillere følgende tre spørsmål angående det viktige lokalderbyet mellom Moss FK – Sarpsborg 08 førstekommende søndag:

1. Hvordan vil du beskrive MFK sin innsats denne sesongen?

2. Hva skal til for at MFK skal vinne lokaloppgjøret på søndag?

3. Hva tror du blir sluttresultatet når dommeren blåser av kampen? Tidligere MFK-stopper, Tom Reidar Haraldsen hadde følgende svar:

1. Jeg må innrømme at jeg hadde forventet og trodd at MFK skulle være med å kjempe lenger opp på tabellen. Men de holder seg garantert i Adeccoligaen. Moss kan slå alle lag, det så vi alle i hjemmekampen mot Hønefoss.

2. Resepten for å slå Sarpsborg 08 er at at de har to gode spisser som rett og slett ikke må få lov til så mye rundt 16-meteren.

3. Moss vinner oppgjøret med 3-2.


  Utleide angrepsspiller, Kenneth Kvalheim, hadde følgende svar:

1. Sesongen har vel vært en stor skuffelse, men forutsetningene for å gjøre en god sesong har vel heller ikke vært hel til stede, dessverre. Det positive er at det har kommet frem mange spennende unggutter som bare vil bli enda bedre.

2. Gå ut i høyt press og klin til i alle duellene. Det er også viktig å hindre de tre meget gode offensive spillerne, Johannesen, Hoås og Wiig å komme til sjanser.

3. Jeg tipper seier 3-1 til MFK.


 Tidligere hovedtrener for MFK, Geir Bakke, hadde følgende svar:

1. Det er vanskelig for meg å bekrive sesongen under ett siden jeg ikke har sett laget nok. Men de TV-kampene som jeg har sett av MFK så har det vært veldig mye bra. Skikkelig utur mot HamKam borte, men en meget god prestasjon hjemme mot Hønefoss.

2. Jeg tror det viktigste blir å angripe med kvalitet, men med god balanse slik at man holder nullen bakover. Moss vil garantert score mål i denne kampen.

3. Jeg kan jo spå litt. Jeg tror at «VI» vinner 2-0 mot Sarpsborg 08 – gjerne på en dødball i 1. omgang og på en kontring i 2. omgang.


 Tidligere angrepsspiller i MFK, Jon-André Fredriksen, hadde følgende svar:

1. Har fulgt med på både Moss FK og Sarpsborg 08 etter jeg flyttet til England, og det blir en veldig spennende slutt på sesongen. Synes Moss har vært veldig opp og ned, men det skal også sies at de har mistet noen rutinerte spillere. Nå har de et ungt lag som man kan bygge videre på. Hadde håpet de skulle være med å kjempe om en kvalikplass, men da må de ha en seier på søndag.

2. Sarpsborg er i veldig god form om dagen. De har et veldig bra spisspar i Wiig og Hoås, så det blir nok det viktigste å stoppe dem for å vinne kampen.

3. Sarpsborg er formlaget i 1. divisjon i høst og Moss har vært bra på hjemmebane i år, så jeg tror det blir jevnt. Håper på en god kamp som ender med poengdeling 2-2.

 Tidligere midtbanegeneral i MFK, Christian «Mikkel» Michelsen, hadde følgende svar:

1. Som forventet. Opp og ned. Det er ikke lett å prestere med tanke på de utfordringene klubben har stått ovenfor. Samtidig skal det sies at Adeccoligaen i år er rekord jevn og med en god avslutning kan gutta avansere noen plasser på tabellen. Noe som kan være positivt med tanke på neste sesong.

2. Yte 100 % og kreve 100 %. Det blir helt sikkert en tøff, men samtidig morsom kamp med forhåpentligvis mange støttespillere på tribunen.

3. Hjemme er MFK sterke så det blir seier. 2-1. Fabien x 2 for MFK og Alexander for bortelagetJ


1.