MFK-brød i butikkhyllene !

Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

– Hensikten med dette markedsfremstøtet er å kunne gi et positivt bidrag til folks hverdag, siden brødet både er veldig sunt og full av fiber, forteller markedssjef Geir Syvertsen til mossfk.no. – A-lagsspillerne nyter selv godt av dette brødet under sin faste og daglige lunsj på klubbhuset.

– Vi vil også prøve å bevisstgjøre folk generelt til et sunt kosthold, og forhåpentligvis spre nyheten om brødet til andre innbyggere i Moss og omegn.

Brødet er til salgs i de fleste dagligvareforretninger i vårt distrikt og ellers i Råde Bakeri sine egne utsalgssteder i distriktet.

– Vi er veldig stolt av denne posen (emballasjen red.mrk.) og den flotte layouten som skal bli selve kjennemerket på dette brødproduktet. Det bidrar også til at den vil synes godt i butikkhyllene. Vi oppfordrer alle til å prøve brødet, da kjøperen samtidig støtter Moss Fotballklubb med 2 kroner pr. solgte brød.

– Moss Fotballklubb sender en varm takk til Råde Bakeri som har gjort dette mulig for oss, avslutter markedssjef Geir Syvertsen.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design