MFK bidrar til større fotballglede i Kenya

Arnold Origi (bildet) drar til sitt hjemland Kenya på tirsdag for å delta på landslagsamlingen. Tiltaket støttes fullt ut av samtlige bidragsytere fra Sparebank1, Inter Revisjon, DTN og Spenst. Dette er meget pent og brukt treningstøy i forskjellige størrelser som sikkert blir tatt godt i mot av fotballglade barn og voksne i den kenyanske byen Nairobi. Partiet inneholder treningsovertrekk, diverse drakter, strømper og shortser som er den gamle kolleksjonen til spillerne i yngres avdeling. Samtlige lag fra junior KM og nedover til de aller minste fikk helt nye og like draktsett under fjorårssesongen av disse representantene for hver sin bedrift.


 
    Fra venstre Per Ivar Snarberg (Sparebank1), Knut Evensen (Inter Revisjon),
            Thomas Solberg (Spenst) og Ralph Bakken (Datatilbehør Norge)
                                             Keeper Arnold Origi


Ralp Bakken ved Datatilbehør Norge (DTN) forteller til mossfk.no om hva han synes om dette tiltaket:
– Jeg synes dette er et fantastisk flott tiltak av MFK når de velger å gi bort hele kolleksjonen med brukt tøy til fattige i den tredje verden. Derfor er det veldig gøy å kunne støtte yngres avdeling og ikke bare rundt det sportslige og rundt klubben forøvrig. Jeg må få lov til å berømme klubben for at de støtter dem som ikke har det så bra som oss. Det å kunne trekke på seg dette flotte treningsutstyret vil gi mye glede til mottakerne til tross for situasjonen de lever i der nede, avslutter en tydelig fornøyd, men også rørt Ralph Bakken.

Tidligere MFK-leder Knut Evensen ved Inter Revisjon støtter også dette flotte tiltaket med at brukt og godt ivaretatt tøy blir overtatt av trengende mennesker:
– Dette var faktisk en av betingelsene vi krevde når Frode Andresen ved yngres avdeling forhørte seg om vi kunne bidra som hovedsponsor for denne viktige avdelingen i Moss Fotballklubb. Dette er fint brukt tøy som glede mange vanskeligstilte, og som ikke bare går i søpla her hjemme.
–  Det spesielle er at samtlige av oss fire sponsorer er tidligere fotballspillere i yngres avdeling i Moss Fotballklubb. Både jeg, Ralph Bakken, Per Ivar Snarberg og Thomas Solberg har vært med under hele prosessen. Vi kjenner derfor dette opplegget meget godt. Vi mener yngres avdeling er selve hjertet i klubben og er avhengig av økonomisk støtte for å overleve. Dette dreier seg også om den gode klubbfølelsen som mange har til sin egen klubb uansett hvor det er i verden. Jeg utfordrer derfor samtlige klubber i Norge til å gjøre akkurat som dette ved å la fattige fotballglade mennesker få oppleve gleden ved å kunne overta pent brukt treningstøy, oppfordrer en stolt Knut Evensen.