MFK arrangerer gratis barneløp

MFK arrangerer gratis barneløp

Søndag 16. juni skjer det noe helt nytt på Melløs. Da skal Moss Fotballklubb arrangere et barneløp, hvor deltakerne får spesielle startnumre og premier. I tillegg skal det være en rekke andre aktiviteter på Melløs denne dagen. Og det aller beste er at det er kostnadsfritt!

For å inkludere alle har vi fjernet deltakeravgiften. Det kunne vi aldri gjort uten Hydroclean, Fokus Trening, Campino, Moss Transportforum, Sparebank1, RørCompaniet og Selvaag Bolig. Disse bedriftene har kommet på banen og sørget for at alle deltakerne som melder seg på innen fristen (19. mai) får eget startnummer med navn på og premie etter fullført løp.

Det blir ingen tidtaking, så her handler det kun om å ha det moro med venner og familie. Hvis Mossekråka ikke har flydd sin vei, er det også mulig at den dukker opp med is til barna etter løpet. Vi gleder oss masse til denne dagen og håper at så mange som mulig blir med. Foreldre kan selvfølgelig være med barna i løpet, men vi håper også at mange kan skape fantastisk liv fra tribuneplass og heie barna fram til målstreken.

Det vil også være åpen kiosk, hvor det blant annet blir salg av vafler, pølser og brus.

Trykk her for å melde på ditt barn.

Her er opplegget:

Klokken 09:00: Utdeling av startnumre åpner på Melløs stadion
Klokken 10:30: Alle aktiviteter på Melløs er i gang (hoppeslott osv.)
Klokken 11:15: Fokus Trening starter oppvarmingen med barna med musikk på anlegget
Klokken 11:30: Starten for barn fra 0 til 6 år
Klokken 11:45: Starten for barn fra 7 år og oppover
Klokken 12:15: Sjansene er store for at Mossekråka dukker opp med masse is!
Klokken 12:30: Arrangementets slutt

Vi kan kun garantere startnummer og premier til de som har meldt seg på innen 19. mai. Startnummer må hentes mellom klokken 09:00 og 11:15 på løpsdagen. Kontaktperson er Joakim Bekkåsen (joakim@mossfk.no).

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design