– Merker godt nivåforskjellen

mossfk.no slo av en liten prat med Bjerke etter dagens treningsøkt på Melløs stadion. Han forteller at sjansen for at han blir annenkeeper under hjemmekampen mot Tromsdalenså absolutt er til stede. Grunnen er at Arnold Origi er ute med en leddbåndskade.

– Jeg har fått beskjed at jeg ikke får spille kampen for Junior Elite-laget i morgen (torsdag) mot VIF, grunnen er at vi må være to disponible keepere i A-stallen. Siden det kun er få dager til Tromsdalen kommer på besøk så må jeg være med for fullt sammen med Frode Larsen og gutta ihvertfall denne uken, forteller han. 

– Det blir sikkert Kevin Duve som får sjansen mellom stengene når VIF gjester Melløs kunstgressbane, den sjansen har han virkelig fortjent å få.


    Keeper Kristian Bjerke trener for tiden med MFKs a-lag. (Arkivfoto: Alvin Holm)

At nivåforskjellen fra junior- til A-laget er merbart stort, kan unggutten skrive under på.

– Den er veldig stor synes jeg. Her er det bedre medspillere, og ikke minst motspillere. Her får jeg kortere tid til å kunne lese spillet, eller å tenke med andre ord. Igangsetting av spillet og mottak av ball er betydelig høyere her enn på juniornivå.

Du håper vel på å få noen innhopp i Adeccoligaen utover høsten?

– Det er ikke noen hastverk for meg det, er glad for at jeg får være med å trene på et høyt nivå hvor jeg også får ekstra keepertrening av Gjøran utenom ballspill med a-laget. Alt det andre kommer sikkert etterhvert, avslutter en litt beskjeden Kristian Bjerke.