MELLØSFESTIVALEN 2010

Den 4. september inviteres alle velkommen til årets Melløsfestival!


På dagtid arrangerer Kråkevingen Barnas Dag for femte år på rad. Barnas Dag er fylt med ulike aktiviteter for barn i alle aldre. Arrangementer er gratis og åpent for alle som tar turen. Aktivitetene varierer fra fotballbowling, skudd på mål, bannermaling, til den viktige tautrekkingskonkurransen mot A-lagets spillere og den viktige fotballkampen mot spillerne fra Moss FK. Antatt starttid er 12:00.


På kveldstid starter moroa for de voksne!


*Lukas Eikemo*
Først ut er det Lukas Eikemo (som tidligere gikk under artistnavnet Sane)! Han slapp sitt første soloalbum Charmed & Confused i 2000 og hadde blant annet hits med «Part Time Loser» og «Changing».


*Hanne Sørvaag*
Hanne Sørvaag (også kjent under sitt tidligere artistnavn Paris) entrer også festivalscenen denne kvelden. Hun er fortiden en ettertraktet låtskriver. Hun har levert en rekke låter til artister i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Hun har også levert låter til American Idol. Hun vil garantert lage god steming for oss denne kvelden.


*Use Me*
Så setter det lokale bandet Use Me igang! De spiller kompromissløst 90-talls highschool-inspirert pop-punk og var også å se på scena på fjorårets arrangement. De jobber for tiden med sitt debutalbum og er sultne på å vise seg frem!


*Torgeir & Kjendisene*
Torgeir & Kjendisene bringer godhumøret og kommer garantert til å få stemninga til å gå helt til himmels! De er kjente over hele landet med sitt humørfylte og enorme publikumstekke. Her blir det garantert masse allsang og moro!


*Superfamily*
Og som avslutter av denne fantastiske kvelden kommer Superfamily hjem til byen hvor hele suksesshistorien dems starta! Deres siste plate «Guns Tonight» fra ifjor fikk en glitrende 6-er på VG-terningen og de vil garantert være i storform for å vise seg frem for hjembyen sin!


Billetter kan kjøpes på www.billett24.no, hos MFK (klubbhuset kl 09-15 på hverdager) eller fra Kråkevingen (se www.kraakevingen.no)
Forhåndskjøp slik at du slipper kø på selve dagen!
Billettpris er på bare 250 kroner!


NB: Det er 18-årsgrense på konsertene!