Meget godt spill til tross for tap
SERIEKAMP


G16 Elite: Bærum – Moss  5-3 (2-0)


Målscorere og assist:
5-1: Tommy Larsen (Straffe).
5-2: Christoffer Moe (Peter Stige).
5-3: Tommy Larsen (Peter Stige).


Laget:
Ole Martin Johnsen, Jesper Andersen, Jørn Listerud(K), Hasan Øzbal, Hc Hansen, Kristoffer Henæs, Preben Andersen, Thomas Gjestrumsbakken, Oskar Hansen, Peter Stige, Tommy Larsen.


Innbyttere:
Jonas Grønstad, Magnus Andersen, Sondre Aasen, Hamad Naseem, Christoffer Moe.


REFERAT


1 omg: Begynner litt nervøst fra vår side. Bærum har ballen en del uten at de skaper noen store sjanser. Vi er 3 ganger igjennom  alene uten at vi scorer. Så tar Bærum ledelsen, hvor vi står og sover ved et langt innkast. Vi blir ikke med på løpet, og da scorer de enkelt. Igjen får vi en meget god periode hvor vi skaper en del gode sjanser uten uttelling. Mot slutten får Bærum nok en scoring som vi bør avverge.


2 omg: Får Bærum en tidlig scoring. Vi blir altfor passive i presset der. Vi fortsetter å skape uten at vi klarer å få ballen i mål. Bærum får 2 scoringer til av det billige slaget. Vi reduserer 2 ganger rimelig kjapt, og det er fortsatt 10 min igjen, og vi trykker på, men sliter med å sette sjanser. Vi får vår tredje scoring for dagen helt på tampen av kampen.


                                                                       (Arkivfoto: Alvin Holm)


Vi gjør mange gode prestasjoner i denne kampen både offensivt og defensivt. Vi vinner sjansestatistikken 25-8! Men vi er litt uheldige og udyktige i begge ender av banen. Gutta skal ha ros for at de aldri gir opp, og de fortsetter og spille meget bra fotball til tider.


Vi får dra med oss det positive inn mot neste kamp som er fredag 24/9 borte mot Holmlia

Sportslig hilsen
Håkon og Anders