Martin (17) briljerte mot svenskene

Tekst/arkivfoto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Alt tyder allerede på at vårt unge midtstoppertalent Martin Thømt Jensen vil gå en ny knallsesong i møte. Det vil i så fall komme godt med denne sesongen der MFK satser mye på å rykke opp til det gjeve selskap igjen. Han har rukket på kort tid å imponere stort på Norges G19-landslag og vartet sågar opp med scoring i debuten. Det sier sitt om hvilket talent denne gutten fra Våler virkelig innehar av kvaliteter i en alder av bare 17 år.

Du spilte hele kampen mot Ljungskile og briljerte stort i din rolle som midtstopper i spann med Fabien Vidalon, hvordan føler du selv at det gikk?
Jeg synes at vi spilte en veldig bra kamp i dag, de var ikke et lag som man kunne spille mot langs bakken. Noe som fikk oss til å variere en del med å slå langt samt å holde ballen litt mer bak i laget, vi var også flinke til å bruke kantspillerne våres også som igjen slo inn flotte og giftige innlegg foran mål. Vi viste også at vi er veldig gode på dødballer noe som vi fikk bekreftet hver gang vi fikk dødball. Det var jo et av våre sterkeste våpen i fjor også, noe som resulterte i mange scoringer på både frispark og cornere. Jeg ble ellers veldig sliten , men det var det tydelig at flere var, også, smiler unggutten.


Er du litt skuffet over motstanden som Allsvenskan-laget ga dere i denne kampen. De skal tross alt spille i den høyeste divisjonen i Sverige denne sesongen?
– Det er vanskelig å si faktisk. Tror heller at vi gjør dem dårlige i dag. De er stramme defensivt og varierer mye i spillet sitt. De satset også mye på å slå langt og da kommer jo forsvaret deres ut samtidig som midtbanen deres også kommer for høyt opp på banen. Da blir det et åpent hull i mellom lagdelene som vi utnyttet godt til vår egen fordel. Det er langt i fra et dårlig lag som vi spilte mot i dag. De hadde garantert holdt et høyt Adeccoliga-standard, forteller en sliten, men fornøyd ung mann ved navn Martin Thømt Jensen til mossfk.no.