Markus Ringberg klar for Moss


Det ble i dag klart at Markus Ringberg (33) går fra Ham-Kam til Moss Fotballklubb. Svensken signerte i dag kontrakten som gjør at han flytter tilbake til Østfold etter 4 år på Hamar. Før det var han som mange husker kaptein og storskårer da Fredrikstad tok den strake vegen fra 2. divisjon til Tippeligaen under Knut Torbjørn Eggens ledelse. Nå gjenforenes de to altså på Melløs.
– Markus er en profil og en ledertype som vi er utrolige glade for å få til Moss, sier klubbens daglige leder Frode Andresen til mossfk.no i dag. Andresen tok selv turen nordover i morgentimene for å sikre seg svenskens underskrift.


– Det var Bjørnar Johannessens overgang til Sarpsborg 08 som gjorde det økonomisk mulig for oss å få til dette. Lønnsmidlene vi fikk frigjort her kunne altså benyttes for å signere Markus. Det avgjørende for Markus sin beslutningen om å velge Moss er muligetene til å jobbe med «Talentenes teater». Markus vil defintivit få en rolle i det å jobbe med unge og talentfulle spillere i Moss Fotballklubb. Som en svært erfaren spiller med Tippeliga-erfaring og som rollemodell er han en person vi ønsker å ha med oss i årene som kommer, avslutter en storfornøyd Frode Andresen.