Markedssjef Geir Syvertsen slutter i MFK

Av ansvarlig redaktør Frode Andresen

Med denne oppsigelsen er klubben ferdig med prosessen for å ta kostnadsnivået ned til 13,5 millioner, som er neste års budsjett, sier Ole Henæs.

– Geir har gjort en meget god jobb med klubbens mange samarbeidspartnere og sponsorer de årene han har vært i klubben. Dette synes blant annet gjennom at klubben har hatt en økning i antall sponsorer, og at klubben nå har en stor og solid underskog av lokale sponsorer. Klubben har fått inn mer sponsormidler i år enn i fjor, opplyser Henæs. – Geir har også gjort en god jobb med merkevarebygging og folkeliggjøring av klubben, gjennom gjensidig godt samarbeid med Kråkevingen og populære varer som blant annet med MFK-brødet, fortsetter han.

– Hadde klubbens økonomi sett annerledes ut, skulle vi svært gjerne hatt med oss Geir videre. Han har nedlagt mer enn manns jobb for Moss FK. Det lot seg rett og slett ikke gjøre med neste års rammer, kommenterer MFKs daglige leder neste års budsjett.

– Jeg har gledet meg til hver dag på jobb!

Geir Syvertsen trives svært godt i Moss Fotballklubb. Han synes det blir trist å forlate venner og kolleger. Både internt i klubben, men også blant klubbens samarbeidspartnere.

– Jeg har opplevd nesten opprykk og nesten nedrykk i min tid i MFK. I begge tilfeller har MFK familien tatt godt vare på hverandre og klart seg forbi mange hindre. Det har vært mange utfordringer og varierte arbeidsoppgaver, og det har vært like mye et engasjement som en ansettelse å jobbe i en liten administrasjon, kommenterer Geir Syvertsen sin tid i Moss Fotballklubb.

– Jeg håper MFK kommer godt ut av denne omorganiseringen, og at de som er igjen i klubben klarer å ta unna de store oppgavene som venter. Det har vært jobbet godt med langsiktige kontrakter slik at det er lagt et bra fundament for 2007, fortsetter han.

– Det er viktig at prosessen med å føre klubben og publikum nærmere hverandre fortsetter. Her vil jeg berømme Kråkevingen og deres engasjement. De er utrolig viktige for MFK. Som medlem opplever jeg arbeidet som blir nedlagt fra begge sider, og jeg har stor tro på fortsatt samarbeid og fremgang, sier Syvertsen om prosessen han har vært med på å starte.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke alle de utrolige menneskene som er våre samarbeidspartnere. Jeg har gledet meg til hver dag på jobben sammen med dem. Jeg skal ikke slutte riktig enda, så de hører nok mer fra meg. – Fokus nå blir å arbeide for å få 2007-sesongen i havn på markedsiden», sier en trist, men fattet Geir Syvertsen.

– Jeg gleder meg til å følge MFK i tiden og årene som kommer, det viktigste oppi det hele er klubben og veien tilbake til Tippeligaen, avslutter Geir Syvertsen på sitt optimistiske, sedvanlige vis.