Målorgie!

KAMPFAKTA

Seriekamp/interkretsserien

G16 Elite: Moss – Holmlia 5-4  (3-2)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 01.06.2010

Kl. 19.00


Målscorere og assist:
1-0: Tommy Larsen (Simen Lunde).
2-0: Didrik Sundling (Kristoffer Hænes).
3-0: Tommy Larsen (Didrik Sundling).
4-2: Didrik Sundling (Christoffer Moe).
5-4: Didrik Sundling (Tommy Larsen).


Laget:
Sindre Furset, Jesper Andersen, Christian Orheim, Magnus Andersen, Jørn Listerud(K), Kristoffer Hænes, Hamad Naseem, Steffen Øvre, Simen Lunde, Didrik Sundling, Tommy Larsen.


Innbyttere:
Jonas Grønstad, Thomas Måleng, Fredrik Tonholt, Christoffer Moe, Jørgen Sande.


REFERAT


Vi jobber knallhardt defensivt og vi er tålmodige i jobben. Offensivt så gjør vi det enkelt og vi har gode bevegelser, noe som gjør at det blir mange gode valg. Vi leder 3-0 etter 10 minutter, og vi produserer mange gode sjanser etter gode enkeltprestasjoner.

Vi er 6 ganger alene med keeper i tillegg til de 3 målene. Så begynner vi å gjøre ting vanskelig offensivt. Skal gjøre mer på egenhånd, og vi blir litt slappere i det defensive arbeidet.

2 omg går vi tidlig opp i 4-2 ledelse, vi fortsetter å produsere mange sjanser. Er alene igjennom 4 ganger uten at det blir mål. Vi gjør det litt vel spennende på slutten for oss selv. Så det var godt vi  halte i land seieren til slutt.


Alt i alt en god kamp fra vår side. Det er lenge siden vi har hatt så mange målsjanser, som er et resultat av gode enkeltprestasjoner. Dette skal vi bygge videre på.


Neste kamp for oss er førstkommende fredag klokken 1900 hjemme på kunstgresset. Da er LSK motstander i 3 runde av NM. Håper så mange som mulig tar seg en tur og støtter laget.


Vel møtt.


 


Sportslig hilsen
Håkon og Anders.