Målløst mot rødbuksene

Tekst/arkivfoto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

junior Elite: FFK – MFK 0-0 (0-0)

Sted: Østfoldhallen
Dato: 14.02.2008

Målscorere:
ingen

MFK startet med følgende elleve:
Anders Pedersen, Jørgen Skifterud (Bruno 45), Krister Wemberg, Jacob Mjelde, Ali Ahmed, Anders Hegglund (K) (Niklas Heia 20), Mats Stolinski, Martin Reinholdsen (Mats Kaxrud 45), Martin Holmen (Tobias Stensrud 5), Alexander Bache (Vegard Edelsten 45), Min Duy Bui (Mathias Undheim 5).

Under første omgang mot FFK blir vi litt for stressede med ball. Vi klarer ikke helt å få til vårt eget spill, og valgene vi tar med ballen blir for lite gjennomtenkte. Det positive i denne omgang er at FFK slipper til så lite som de gjør. Krister Wemberg og resten av guttene bak i forsvaret har full kontroll på det som kommer. I tillegg spiller Anders Pedersen en god kamp i mål. Den offensive samhandlingen sitter ikke helt som ønsket slik at sjansene blir få. Minh Duy Bui får vår største sjanse, men desverre klarer han ikke å sette den i mål.

<

Andre omgang åpner med et lite trykk fra FFK, men det jevner seg ut etter en liten stund. FFK produserer mange cornere, men de får lite ut av de. I andre omgang klarer vi også å få til litt mer av vårt eget spill. Vår midtbane blir mer innvolvert, og vi ser helt klart tendenser på spillet vi ønsker å få til. Minh Duy Bui får også andre omgangs største sjanse hvor han snurrer rundt med et par FFK-spillere, mister ballen, vinner den tilbake, før han alene med keeper nesten triller ballen i mål. Tror alle som var i Østfoldhallen torsdag så den ballen i mål.

Alt i alt spiller vi en «godkjent» kamp hvor vi er mest fornøyd med det defensive arbeidet som guttene legger ned. Offensivt blir guttene litt for stresset i situasjoner hvor vi har ballen, slik at det går ut over valgene våre. Ellers fikk vi på benken gode svar på spørsmål vi hadde stilt oss selv før kampen, og dessuten vi fikk en pekepinn på hvor vi ligger mot et juniorlag som kjempet i toppen i fjorårets interkretsserie.

mvh

«Jonne» og Lars

Neste treningskamp/Junior Elite:

Moss – Follo

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 20.02.2008
Kl: 18.00