Målløst i Haugesund

Trener Rune Tangen sa til Radio Moss like etter kampslutt at det ikke var så ille å spille 0-0 borte mot Haugesund. Med dagens kampforløp har han nok rett.

1. omgang
Det gikk 13 minutter før kampens første sjanse kom. Rune Wiken headet en ball like utenfor mossemålet. Noen få minutter senere var det Moss sin tur. Jon Andre Fredriksen sendte en ball rett utenfor fra ca 20 meters hold. Etter ca 25 minutter fikk Moss et frispark i farlig posisjon. Jon Eirik Ødegaard forsøkte seg på en Beckham-skru, men ballen gikk rett på keeper. Begge lag slet med å komme til de store sjansene før Christian Grindheim satte en ball rett i tverrliggeren etter ca 35 minutter. Etter denne sjansen får FKH et par sjanser til, som Moss på sin sine klarer å avverge. En god omgang av Moss sine forsvarsspillere.

2. omgang
Omgangen begynte bra for Moss. Etter bare ett minutt fikk Jon Eirik Ødegaard sette et skudd som gikk rett i tverrligger. Få minutter senere fikk Ødegaard en ny sjanse på frispark rett utenfor 16-meteren. Synd at ballen strøk utenfor, for Moss var virkelig i siget nå. Haugesund kom litt bakpå i denne perioden, men de var farlig frempå i hvertfall ved en situasjon.
Kjetil Rødahl fikk skutt bra fra ca 12 meter og mossekeeper Clas Andre Guttulsrød fikk vise hva han er god for med en kjemperedning. Et par minutter senere hadde Patrice Bernier et kjempeskudd på mål, men ballen gikk over. Begge lag hadde noen sjanser mot slutten av kampen, men det var kanskje den dagen da ikke ballen vil seg i mål.

Moss klarte hvertfall å få med seg ett poeng hjem fra Haugesund, og det er kanskje ikke så ille isolert sett.

Moss stilte med følgende lag:
Clas Guttulsrød
Vidar Martinsen
Jon Eirik Ødegaard
Jon Arvid Skistad
Patrice Bernier
Tom Reidar Haraldsen
Jon Andre Fredriksen (ut 75 min)
Anders Askheim (inn 75 min)
Gard Kristiansen
Simen Brenne
Håvard Sakariassen
Amin Askar (ut 63 min)
Per Kristian Fylling (inn 63 min)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design