Målløst i Drøbak

Oddsenligaen 21. serierunde

Drøbak/Frogn – Moss FK 0-0  (0-.0)

Sted: Seiersten stadion
Dato: 14.09.2013

Kl: 16.00

Mål:
Ingen

Moss FKs lag:
Thomas Skjelin, Marcus Ohlsson, Halvard Simonsen, Lars Ivar Slemdal, Marcos Gondra Krug, Fabian Ness, Adam Pytel (Jonas Bergersen i 18 min.), Jon André Fredriksen, Emmanuel Amarh (Tim Reinback i 4 min.), Thomas Klaussen og Jorge Rodriguez Aguado.

Drøbak/Frogns lag:
Glenn Arne Hansen, Esben Smith, Emil Steinmo (Timothy Strøm-Pedersen i 89 min.), Deniz Payasli (Peder Mæhle i 25 min.), Marius Kristiansen, Jørgen Røssevold,  Ruben Valdueza Eiret, Jibril Bojang (Setar Salimi i 45 min.), Samale Wais, René Elshaug og Akinsola Akinyemi.

Dommer:
Thomas Solum Lystad, Kolstad Fotball

Gult kort:
Jørgen Røssevold, Drøbak/Frogn
René Elshaug, Drøbak/Frogn
Glenn Arne Hansen, Drøbak/Frogn
Adam Pytel, Moss FK
Thomas Klaussen, Moss FK
Jorge Rodriguez Aguado, Moss FK
Lars Ivar Slemdal, Moss FK