Målløst i bykampen

Interkretsserien/2. serierunde

G16 Elite: Moss FK – Sprint Jeløy 0-0  (0-0)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 20.04.2010

Kl: 19.00 

Laget:
Sindre Furset, Jesper Andersen, Hasan Øzbal, Christian Orheim, Jørn Listerud (K), Preben Andersen, Fredrik Tonholt, Steffen Øvre, Simen Lunde, Tommy Larsen, Christoffer Moe.


Innbyttere:
Ole Martin Johnsen, Hamad Naseem, Magnus Andersen, Sondre Aasen Oskar Hansen, Simen Nilsen, Didrik Sundling.REFERAT


1 Omg: Starter vi best, og vi setter et trykk på Sprint de første 10 min uten at det blir de helt store sjansene. Vi får en del cornere og halvsjanser. Vi vinner de fleste duellene og prøver å spille fotball, men det er et eller annet som kladder seg på den siste tredjedelen av banen. Vi har flere valg som 1a, men vi velger som regel de greie valgene, og ikke de virkelig gode valgene. På slutten er det Sprint som begynner å vinne en del dueller, og de får satt et lite trykk på oss, som vi klarer å ri av.


 


2 Omg: Er det fortsatt mye kriging, men vi får til et bedre offensivt spill. Vi har vel det meste av det banespillet som er, og vi får 4 store sjanser alene med keeper. Den ene blir det også mål på, men det blir annulert for offside. De 3 andre redder Ole Hentik mesterlig for Sprint. De siste 10 minuttene åpner det seg enda mer, og begge lag kommer til en del halvsjanser. Det var også en straffesituasjon for oss på slutten, som dommeren overså.


Alt i alt ble det en kamp som var forventet med enorm innsats og masse kriging fra begge lag. Vi vil takke Sprint for kampen, og ønsker de lykke til videre i serien og NM.


Det som var moro og se på i dag kontra fredagens kamp, var den innsatsviljen og duellspillet som vi viser i dag gjennom hele kampen.


Neste kamp for oss er førstkommende tirsdag borte mot Lillestrøm.


P.S. Vi møter Grei borte i 1 runde av NM.


Sportslig hilsen

Håkon, Truls og Anders.