Målkontoen er herved åpnet!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Bjørnar Johannesen

Hvordan var det å få score sitt aller første mål for MFK som attpåtil var mot tidligere lagkompiser?
– Det var veldig godt å komme i gang med å score mitt første mål, og jeg satser selvfølgelig på at det blir mange mål til i mossedrakten. Det å møte gamle lagkamerater er alltid morsomt. Jeg har mange gode venner i SFK Sparta, så dette er en type kamp som jeg da gjerne vil vinne i den forbindelse.

Er det stor forskjell på typen trening/øvelser samt selve fotballspillet i Moss enn det du var vant til fra din tid i Sparta?
– Noen forskjeller er det på øvelsesutvalget, men også noe som jeg kjenner igjen fra tidligere også. Den største forskjellen på treningene er at det er et høyere nivå på det meste.

Har du tenkt på at du har en stor sjanse til å bli fast straffeskytter i din nye klubb, hva tenker du om det?
– Jeg tror at jeg har lagt inn en god søknad når det gjelder å være fast straffeskytter fremover. Men jeg må også få legge til at det er en utrolig spennende sesong som vi går i møte. Jeg gleder meg enormt mye til fortsettelsen, avslutter Bjørnar Johannesen.

Kenneth Kvalheim

Gratulerer så mye, nå fikk du endelig åpnet målkontoen din i MFK også?
– Ja, det var greit å få min første nettkjenning i dag. Det er alltid sånn når man kommer til en ny klubb at lysten til å bevise mest mulig er der hele tiden, sa en fornøyd Kvalheim.

Kan du fortelle til mossfk.no sine lesere om selve situasjonen forut for scoringen?
– Jeg ble spilt opp fint på høyre siden samtidig som Tommy Edvardsen slår en flott pasning inn til meg og da setter jeg den kontant i nettet bak Sparta-keeperen.

Du hadde også flere sjanser til å sette ballen inn mellom stengene, er det en spesiell situasjon som du husker ekstra godt?
– Ja, jeg hadde jo en som jeg slo tverrligger inn men manglet noen få centimeter dessverre.

Men nå føler du deg vel litt mer avslappet siden du scorte debutmålet ditt i dag?
– Det tar jo litt tid å bli vant til nye lagkamerater, vi spiller også litt anderledes enn det som jeg er vant til fra før av. Men nå begynner det å sitte mer og mer føler jeg selv. Men det var godt å få scoret det målet i dag, det er jo det som er jobben min på banen.

Men hva er egentlig forskjellen så langt i selve spillet fra din tid i Notodden og her i Moss, er det stor forskjell synes du?
– Den største forskjellen er vel at det er flere gode fotballspillere her i Moss. Men vi spilte en annen type fotball i Notodden der vi var konsentrerte mest på høyre siden. Men her så har vi to gode og kjappe kantspillere som også kan utfordre i angrepspillet. Alt i alt så er det generelt bedre fotballspillere i MFK helt klart, forteller Kvalheim til mossfk.no.