Målkalas i rekruttenes serieåpning

Målkalas i rekruttenes serieåpning

(Moss FK II-Borgen 5-3) Rekruttlaget i 4. divisjon leverte virkelig varene i seriepremieren. Hjemme mot Borgen ble det en gedigen målfest.

Moss Fotballklubbs rekruttlag rykket opp fra 5. divisjon i fjor og det var derfor ingen selvfølge at de skulle ta med seg full poengpott fra første kamp. Men de gjorde de faktisk, og det mot et så solid lag som Borgen.

– En modig prestasjon av en gjeng som spiller med hverandre for første gang på lenge. Vi gikk ut, tok tak i kampen og dominerte på deres halvdel, forteller rekruttrener Kristoffer Kolsrud og fortsetter:
– Vi produserte mange flotte angrep etter spillvendingersom gjorde at vi skapte mange store sjanser etter overlap fra spesielt høyre vingback. Likevel scoret de på retur fra frispark, men gutta viste mental styrke og fortsatte å kjøre kampen og skape sjanser. Vi snakket i pausen om å flytte ballen hurtigere på færre touch og tørre å spille mer igjennom dem i mellomrom, samt true mer bakrom. Gutta viste fin ro og scoret noen fantastiske mål. Mange juniorspillere som viste seg godt frem, samt A-spillere som kom med riktig innstilling om å gi ett hundre prosent. Det førte til at vi så ut som et fotball-lag, til tross for at vi ikke har trent sammen. All kreditt til gutta, men vi kan spille enda bedre, for vi slapp inn tre mål. Jeg vil spesielt trekke frem Christian Dahl som gjorde det veldig vanskelig for oss å ta ut neste startellever mot Nardo, oppsummerer Kolsrud videre.

Christian Dahl scoret faktisk tre mål og var naturligvis strålende fornøyd med egen innsats.

– Vi startet med mange unge som turte å holde ballen langs bakken på få touch og lot ballen gå, selvom om vi spilte mot ett mye mer fysisk lag. Vi var gode i angrep, men slet litt i duellene. Jeg føler jeg leverte en god kamp og føler at jeg banker på døra til startelleveren til kampen mot Nardo. Jeg ser nå frem til en fin treningsuke før det blir tre nye poeng mot Nardo., forteller Dahl.

Håkon Kolsvik og Jacob Skovly scoret også hvert sitt mål.

Se tabellen her.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design