– Målet er nådd!

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Jonas Krogstad: – Bør bli fullt hus på Melløs!

-En liten kommentar til 1-1 scoringen din, «Krokken»?
– Nå har vi ikke helt funnet ut om det var mitt mål, jeg nikket til ballen og tror at den var innenfor da keeper redder, men «Mikkel» kommer og skyter den enda lenger inn. Så om det er mitt eller «Mikkel» sin er jeg faktisk ikke helt sikker på akkurat nå.

-Er du ikke kreditert for målet, da?
– Joda jeg er blitt kreditert for det, men om det er mitt eller «Mikkel» sitt, vet jeg ikke enda.

-Hva føler du akkurat nå?
– Det er alltid gøy å vinne fotballkamper, så jeg gleder meg veldig allerede til neste kamp. Det blir nok som en liten cupfinale, tenker jeg, da bør det bli fullt hus på Melløs stadion. Og ikke minst bra stemning, det blir vanvittig gøy!

-Men hva med gamleklubben din Skeid, de rykket ned til 2. divisjon nå?
– Ja, det er trist at de rykket ned. Men sånn er jo fotballen

Steffen Nystrøm: – Nå går vi for gull!

– Steffen, dette var din scoring nr. 11 i dag i Adeccoligaen. Kommentar til den?
– Det var veldig deilig! Vi vinner ballen og Gard drar ned på venstrekanten og slår et «sinnsykt» bra innlegg. Og jeg kommer meg løs og får hoppe opp ganske så fritt og header den rett i mål. Så dette var helt fantastisk!

-Hva følte du akkurat da?
– Det var helt «sykt» siden jeg visste at vi kom til å vinne denne kampen og samtidig sikre oss kvalikplassen.

– Hva synes du om den fantastiske stemningen som var her i dag, med de mange tilreisende mossingene?
– Det var helt fantastisk med så mange supportere. Det var som å spille på hjemmebane, og jeg tror ikke Skeid synes at det var så artig å spille på hjemmebane i dag med så mange mosse-supportere på tribunene.

– Hva tenker du om neste kamp om en uke mot Sandefjord?
– Nå gleder jeg meg noe veldig til søndag. Vi har alt å vinne, og ingenting å tape.

– Ja, for nå er i alle fall kvaliken sikret for vår del?
– Ja, så nå går vi for gull! Kommer det kjapt fra Steffen Nystrøm.

Assistent-trener Rune Tangen: – Målet er nådd!

– Hva er din kommentar til denne kampen, Rune?
– Vi åpnet dårlig. 1. omgangen var ikke noe spesielt bra. Vi skapte vel ikke en målsjanse tror jeg, så det var langt under pari. Jeg mener at det var litt høye skuldre som var ute og gikk.

– Hva så med 2. omgangen. Den var jo en klasse for seg selv?
– Vi ble enige under pausen at vi skulle spille sånn som vi har hatt suksess med tidligere i år, både tørre mer og utfordre mer fremover på banen. Det så det ut som gutta slo seg mer løs, og da synes jeg vi hadde full kontroll på kampen.

– Men igjen så er det veldig sterkt av oss å klare å komme tilbake etter å ha ligget under, og spesielt mot Skeid som vi visste ville bli en vanskelig kamp. Det ble en typisk krigerkamp som kanskje ikke passet oss helt, men vi klarte å komme tilbake igjen ved å vinne 2-1. Noe som er meget sterkt!

– Er du fornøyd med de fremmøtte mossingene her idag?
– Veldig moro med alle mossingene på plass selvfølgelig. Helt utrolig at så mange møter opp for å støtte oss her i dag.

– Nå er vi sikret kvalikplassen, noe som er målet vi har hatt hele veien. Nå kan vi gå til Sandefjord-kampen med lave skuldre siden det jo er Sandefjord som har presset på seg. De har ligget på topp i hele år, vi kan slå oss mer løs og samtidig vite at vi har kvaliken i godt bevart i lomma. Sier en meget glad og «vaskekte» «Mossekråke» Rune Tangen til mossfk.no