– Må spille med glød og entusiasme

Bryne venter på motsatt banehalvdel søndag. Det er jo et lag vi har hatt god kontroll på og bra uttelling mot de siste sesongene. Geir Bakke føler laget er inne i en god periode.
– Da får jeg vel kanskje si det samme som jeg sa i fjor før oppgjøret borte mot Bryne. Det er faktisk uavhengig hvilket navn motstanderen vår har. Hver kamp lever sitt eget liv til en hver tid, men vi vet det blir en tøff bortekamp på Jæren.
Bakke er imidlertid optimistisk etter en god treningsuke.

– Nå satser vi vel på at kvoten med poengdeling er over ?
– Ja, men faktisk er uavgjort borte mot Bryne faktisk IKKE et dårlig resultat. Men det blir for lite poeng av det, dessverre. Så vi går for en trepoenger.


                       Geir Bakke dirigerer troppene fra sidelinjen
                                        arkivfoto: Alvin Holm


Odd-kampen var bra, men manglende skjerping på slutten av kampen medførte poengtap. Dette mener Bakke laget må ta lærdom av.
– Vi lærte en del i kampen mot Odd med hensyn til det med å være skjerpet. Jeg tror folk må ha misforstått meg litt når jeg har stått frem og fortalt at gutta har vært sliten rent psykisk. Det er jo like viktig å kunne konsentrere seg i visse situasjoner under selve spillet. Her har vi fortsatt mye å lære, runder Geir Bakke av.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design