– Må øve på pasninger !

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

John Andreas Husøy

– Du var giftig fremme noen ganger i kveld?
– Jeg synes at jeg behersket posisjonen mellom midtbanen og forsvar hvor jeg fikk en «E6» å springe på. 1. omgang styrer vi kampen så kraftig at ikke Løv-Ham får skutt på mål engang. En veldig solid omgang av oss, må jeg si.

– I 2. omgang så detter vi litt sammen, men så får vi det viktige målet etter scoring av «Mikkel». Da vi legger oss litt bakpå. Det fungerer det ikke helt som det skulle gjøre, og da tar de over spillet. På slutten kunne vi fort ha fått en i mot, men vi unngikk heldigvis det. Alt i alt så ble det tre viktige poeng som gjør at vi er med i toppen.

– Da gjenstår det bare årets første poeng på bortebane. Neste sjanse er om en uke mot Sogndal?
– Ja den venter vi på. Håper det ikke blir så lenge til den kommer. Det blir en tøff kamp helt sikkert, men vi er jo et lag som kan slå alle på en god dag. Så tar vi med oss vinnerformelen fra i dag, så bør det gå bra, avslutter Husøy.

Tommy Edvardsen

– Hvordan føler du selv at det gikk i dag, for seieren satt langt inne?
– Føler egentlig at vi hadde full kontroll der vi ikke skaper så veldig store sjanser. Vi har alt av selve banespillet og de skaper ingenting i mot oss. 1. omgangen er jeg faktisk fornøyd med.

– Når det gjelder 2. omgang, så var vi gode helt frem til vi la oss nedpå. Vet ikke helt hva som skjedde da, men vi måtte bare flytte opp igjen noe som bidro for at det ble hektisk på slutten. Men det holdt heldigvis til tre poeng i dag samtidig som vi holdt nullen igjen.

– Hva betyr dette for MFK med dagens seier og videre planer fremover med to tøffe bortekamper på rad?
– Med tre poeng så er vi ikke så veldig langt bak toppen, men det er samtidig en del som må justeres på treningene fremover. Pasningsspillet og det med å sette sjansene i mål. Men det kommer snart skal du se, lover Edvardsen mossfk.no etter kampslutt.