– Må holde gode perioder lenger

– Endelig tre poeng, men den satt veldig langt inne. Hva tenker du om det?
– Ja, det stemmer det. Vi måtte jobbe veldig hardt for det, selv om vi burde hatt minst to scoringer før pausen for å skape arbeidsro i andre omgang. Men sånn er det jo stort sett hver gang, dessverre.  Det var mye bra i perioder, men samtidig så klarer vi ikke å holde de gode periodene lange nok. Vi gjør ting litt vanskelig for oss selv i visse faser av spillet. Vi må rense unna de gangene når vi bør rense unna – spesielt bak. Vi må slå lengre når vi skal slå lengre, samt å gjøre ting i riktig rekkefølge.


Hva med valgene vi gjør underveis?
– Vi må for all del unngå å sette oss selv i knipe ved å spille på oss dårlig selvtillit. Det er bare tøys for å si det sånn. Det målet vi får i mot skal være uten tvil være avverget. Vi gjør alt for dårlige valg, og det må legge fra oss. Men samtidig så vinner vi her i dag. Det må vi  ta med oss videre. Nå har vi god tid frem til neste seriekamp til å ta tak i tingene som må lukes vekk for godt. De gode periodene i kampene må bli lenger.


– Men hva mener du selv er grunnen til at vi svinger så voldsomt i perioder, at vi ikke er stabile nok?
– Det vet jeg faktisk ikke. Det går på at folk skal være konsentrerte med å holde seg til de arbeidsoppgavene de har. Vi må være robuste nok til å forflytte seg både offensivt og defensivt hele tiden. Så må vi ha evnen til å se spillets gang og forstå hva som lønner seg når det virkelig gjelder, avslutter Geir Bakke.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design