«Løven» gjør alt for et comeback!

Skadesituasjonen til MFK ser betraktelig lysere ut nå enn den gjorde da laget tok ferie. Alle, unntatt en, er i trening. Det har gått 10 måneder siden Kenneth Løvlien sist spilte en Tippeligakamp. 10 lange måneder med mange nedturer og noen ytterst få oppturer. Fra tid til annen har det kommet meldinger om at nå var det ikke lenge igjen før ”Løven” var klar til kamp igjen, men hver gang har noe sviktet. Nå lover ballartisten at han skal gjøre alt for å få spille i gul og svart igjen. – Jeg er villig til å gjøre alt som skal til for å gjøre comeback i Moss! Akkurat nå er jeg mest takknemlig for at klubben har hatt troen på meg mens jeg har vært skadet. Da slapp jeg å stresse meg frisk. Det har jeg prøvd før og mislyktes med, forteller spilleren som har kontrakt ut neste sesong.
Det er riktignok lyspunkt i tunnelen for Kenneth. – Jeg er inne i den andre uken i et tøyeprogram som skal vare i fem uker. Fungerer det kan jeg igjen begynne å trene for fullt. Nå venter jeg bare på at det skal slippe, forteller han med glød i stemmen. Programmet innebærer at han skal ta harde uttøyingsøvelser fire-fem ganger om dagen. – Hvis jeg får trent for fullt ei uke, prøver jeg meg i en rekruttkamp og så får vi se hvordan det går. Jeg spilte jo en rekruttkamp for halvannen måned siden og det gikk bra. Men nå klarer jeg ikke løpe mer enn 40-50% uten at det gjør vondt. Det har visst vært en strekk i lysken, men de frykter at det er noe muskulært.
Før han ble skadet var Kenneth kjent som en magiker med ballen. Uforutsigbar som Myggen og raskere enn de fleste, spilte han seg inn i Melløspublikummets hjerter. – Teknikken sitter fortsatt, lover han alle MFKere. – Jeg har trent og lekt med ball, så den evnen er ikke borte.
Tross alle skadene har han likevel klart å holde humøret oppe. Optimist er han også på vegne av lagkameratene som snart sparker serien i gang igjen. – Jeg har vært på alle kampene på Melløs. Jeg tror vi fortsetter som i vårsesongen, kanskje bedre. Tror og håper vi ender på en 5-6 plass. Vi må bare fortsette med styrken vår som er raske overganger og hurtig angrepsspill.
Nå er ambisjonene til Ski-gutten kort og godt å bli frisk og spille seg inn på MFK igjen. Det får vi håpe, bank i bordet, skjer i inneværende sesong.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design