Løv Ham – Moss FK 1-1 (0-0)

Moss spilte til tider over Løv Ham og dominansen økte utover i kampen. Svake pasninger på kunstgresset i Vestlandshallen gjorde sitt til at scoringene uteble for Moss. Inntil det 91. minutt! Da hadde innbytter Mahmoud El Haj entret banen og brukt muskler i feltet. Et skudd fra død vinkel gikk inn og reddet dermed Moss fra et forsmedelig tap.


Om underlaget spilte kællane et puss skal ikke påstås, men pasningene satt ikke for servitørene til Moss i dag. Pasningsfeil på corner medførte da også at Løv Ham gikk på kontring og gikk i ledelsen 1-0. Svært ufortjent, men et blottet forsvar må ta skylden for baklengsmålet. Typisk nok når et lag presser og presser.


Men Moss spilte kanskje sin spillemessig beste kamp for året. Løv Ham var imponert, forteller Radio Moss-reporteren i Bergen.


Geir Bakke mente det samme, men var ikke helt tilfreds med ett poeng:
– Vi styrer kampen i nitti minutter. Jeg har aldri vært med på å ha så stort overtak uten å vinne kampen, sa Geir Bakke til Radio Moss etter kampen.


– Det føles litt tungt nå, men fortsetter vi å spille slik, vinner vi masse kamper framover, lover Geir Bakke.
– Men vi må bli dyktigere på avslutningene, refser han.


Fabien Vidalon syntes selv de spilte meget godt i dag:
– Frustrerende at vi ikke vinner en slik kamp, men dumt om vi hadde tapt like før ferien! Moro for Mahmoud at han kommer inn og utligner, sier en mellomfornøyd Fabien før han stikker inn til de andre i garderoben.