– Livredde for å spille fotball!

– Hva skal vi si om dette da, Holtan?
– Jeg synes at vi leverer en forferdelig første omgang, passivt og viljeløst med store bokstaver. Det ser rett og slett ut til at vi livredde for å spille fotball enda en gang, dessverre. Vi taper dueller, og jeg slepper inn ett møkkamål som jeg sikkert kunnet reddet, men som jeg gjør for dårlig. Det er en veldig tung dag både for oss og for publikum.

– I andre omgangen så kan vi vel kanskje være litt stolte av det vi gjorde i perioder hvor vi fort kunne scoret noen mål, men det ble med ett og null baklengs. Mens de første 45 minuttene er jo helt ødeleggende for hele kampen. Sånn kan vi ikke fremstå i Moss Fotballklubb. Vi må bare erkjenne at vi er alt for dårlige for tiden. Nå er det fryktelig tungt, det kan vi ikke stikke under en stol.

– Er det noen av målene som du vil ta på din egen kappe?
– Ja, den siste var jo helt håpløs av meg kan jeg innrømme. Jeg gjør så godt jeg kan, mer får jeg ikke gjort med det. Jeg er nok like skuffet jeg som alle de andre der inne i garderoben.

– Men hvorfor måtte den andre straffen tas på nytt, en avgjørelse som man sjelden opplever?
– Det var en av våre som hadde gått for tidlig inn i feltet, runder Holtan av før han rusler videre.


Erik Holtans comeback endte med vond bismak og en
ydmykende forestilling grunnet spillernes mangel og vilje for
å blø for klubben og drakten. Skuffende, mener mossfk.no!