-Lettet etter seier

Av: Daniel Thømt og Sebastian Mikalsen


Moss viste gode tendenser og mye fint spill i dagens kamp. Kaptein Lars Øvrebø var lettet etter seier.


– Vi hadde press på oss før kampen, og det ble forventet av oss selv og alle andre rundt klubben at vi skulle vinne denne kampen. Vi startet avventende men kom til mange sjanser utover i første omgang. I andre omgang fortsetter vi å trøkke på fremover mens vi har god kontroll bakover. Etter 2-0 målet føler jeg at seieren var sikret. Nå føles det bare fantastisk å endelig vinne igjen, sier Øvrebø,  og forteller litt om sin egen innsats: Jeg spilte en bra kamp i dag. Jeg var mye med i spillet og følte at jeg var til god hjelp på midten. Noe slurv til tider, men alt i alt er jeg godt fornøyd, forteller kapteinen.


Skrudde den som Beckham
Tommy Edvardsen scoret dagens andre mål, da han mer eller mindre skrudde ballen inn på corner. Selv var han fornøyd, men mest av alt var han glad for seier.


– Jeg kan vel ikke si det er det fineste målet jeg har scoret, men mål er mål. Det viktigste er at vi vant og tok tre utrolig viktige poeng. Det gir oss ett løft og mye selvtillit, som er viktig i den situasjonen klubben er i nå.


Saken fortsetter under bildetINNE: Ingen tvil, ballen var inne og Tommy Edvardsen ble kreditert scoringen. (Foto: Espen Torgersen)


Tommy spilte i dag sin første kamp etter skade og er glad for å være tilbake.


– Det føles veldig bra å komme igang igjen. Treningsformen er fin, men jeg mangler ennå en del på kampformen. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt for å holde plassen på laget, avslutter Edvardsen.


Kampfakta
Moss-Mjøndalen 2-0 (1-0)
Sted: Melløs stadion
Tilskuere: 2060
Hoveddommer: Håvard Hakestad (Trott IL)
Assistentdommere:
Kai Lafjell (Abildsø IL)
Tor-Arne Myhren (Haslum)
Fjerdedommer: Anders Hauglund (Lokomotiv Oslo)


Gule kort:
Bjørnar Johannessen, MFK (14)
Joackim Olsen, MIL (51)


Mål:
1-0 Kenneth Kvalheim (54)
2-0 Tommy Edvardsen (69)


Startellever:
Frode Larsen, Tommy Edvardsen (ut 77), Lars Martin Engedal, Krister Wemberg, Halvard Lien Simonsen, Lars Øvrebø, Bjørnar Johannessen, Christer Jensen (ut 73), Jo Sondre Aas, John Muiruri (ut 83), Kenneth Kvalheim.


Innbyttere:
Rune Tangen, Fabien Vidalon (inn 83), Einar Kalsæg (inn 73), Niklas Heia, Marius Gjestrumbakken, Aleksander Bachke, Martin Thømt Jensen (inn 77).