Ledelsen svarer

Hei Per Morten.


 


Nå har jeg sett de kampene som er spillt hjemme etter seriestart, pluss cupkampen mot Rakkestad. Og det er en ting som slår meg. Hvorfor er du og Rune så passive og tilbakeholdene på sidelinja under kampene? Det burde vært mye mer påtrøkk fra dere under kampene.


 


Hilsen Ole Petter


 


………………………………………….


 


Hei Ole Petter


 


Nå har jeg vel ikke følelsen av at vi har vært passive. Under en kamp gir vi spillerne de instruksene og beskjedene vi mener er riktige for at laget skal fungere bedre. Det blir gitt beskjeder der vi ønsker at lagdeler (forsvar, midtbane eller spisser) skal presse høyere eller ligge lavere, og hvordan de ligger i forhold til hverandre.

Andre ganger gir vi også enkeltspillere beskjed om hva vi ønsker, det være seg tettere opp i press eller ligge bredere og høyere. Når disse beskjedene blir gitt er det ikke et mål om at hele stadion eller motstanderen skal høre dette. Jeg har heller ingen tro på at en trener i løpet av kampens gang skal fortløpende fortelle spillerne hva de skal gjøre eller hva de har gjort feil.Vi skal sette krav til spillerne våre også under kampen. Beskjeder blir gitt under kamp og i pause og det må gis beskjed om man mener trykket ikke er bra nok. Likevel må det være en iboende vinnervilje hos den enkelte spiller om man skal lykkes over en hel sesong.En bajas på sidelinja som skriker til spillerne i 90 minutter om hva de skulle ha gjort, tror jeg ikke vil gjøre laget bedre. Det ville kanskje være større underholdning for tilskuerne ja, men la oss håpe at de 11 på banen kan underholde nok.
Per Morten

Husk: Hele ledelsen i Moss Fotballklubb svarer på det du måtte lure på. Alt du gjør er å sende mail til ledelsen_svarer@mossfk.no