– La oss bli lagets 12. mann til søndag!

– La oss bli lagets 12. mann til søndag!

MFK-supporter Ole Thomas Olsen er veldig glad for at ventetiden er over og at Moss Fotballklubbs A-lag endelig skal i aksjon igjen. Til søndag tar han med seg barna sine til Melløs og sammen skal de gjøre alt de kan for å støtte gutta fra tribunen.

Ole Thomas Olsen har fulgt Moss FK siden tidlig på 90-tallet. Han er egentlig Sprint-gutt, men har også et enormt hjerte for Moss FK. Han ser alt som er av kamper og har stålkontroll på både spillere og tabellsituasjon.

– Ja, barna mine blir fort lei av kampene som jeg ser på, så heldigvis har vi noen nettbrett i huset, sier Ole Thomas og ler.

Etterlengtet fotballkamp

Den trofaste MFK-supporteren legger ikke skjul på at sommerens fotballpause har vært lang og at det nå er på høy tid med en god match igjen. Han kan nesten ikke vente til søndagens kamp mot Egersunds på Melløs stadion.

– Fotball er samhold og lidenskap, og sporten har preget mitt liv oppover. Moss Fotballklubb tok meg godt imot etter at jeg havnet i rullestol, sier han og oppfordrer:

– Nå ønsker jeg å se alt fra barn til pensjonister komme og støtte «kællane» i høstsesongen. De trenger god støtte fra tribunen. La oss bli lagets 12. mann på søndag! smiler Ole Thomas.

Engasjement

William (12) og Leah (13) synes også at det er stas å være med pappa på fotballkamp.

– Det er veldig moro på Melløs. Det er gøy å se på fotball, sier Leah, før William fortsetter:

– Hver gang pappa er på fotballkamp så roper han på motstanderlaget. Han er veldig ivrig og blir lei seg når de taper, forteller 12-åringen.

– Men jeg roper også fra tribunen, tilføyer Leah og ler.

Det er ingen tvil om at dette er en livlig og fotballglad trio som gleder seg stort til søndag, og de håper at mange andre gjør det samme. Kampstart er klokken 14:00 og motstander er som kjent Egersunds.