Kvalitetsforskjellen ble synlig

Alvin Holm (alvin@mossfk.no)
Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Treningskamp, A-lag

Moss – Sprint 6-2 (3-1)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 31.01.2007

Målscorere:
1-0 Erik Halvorsen (15)
2-0 Andreas Strand (20)
3-0 John «MO» Muiruri (30)
3-1 Espen Kaxrud (33, Sprint
4-1 Morten Jacobsen, (54)
4-2 Robert Nyanta (58), Sprint
5-2 Mahmoud El Haj (65)
6-2 Amin Askar (78)

Moss vant komfortabelt 6-2, men var svært effektive i forhold til sjanser laget skapte. Sprint skapte faktisk flere store sjanser de ikke maktet å score på. Og her lå også en av forskjellene mellom lagene. Kvalitetsmessig lå Moss over i de fleste av spillets faser, noe som var forventet og ble innfridd.

Sprint var imidlertid minst like hissige på ballen, men slet tidvis med tempoet Moss satte opp. Ballen gikk hurtig mellom spillerne på mosselaget. De yngste spillerne lå ikke noe tilbake for de mer rutinerte, og viste at de gjør seg fortjent til en plass i a-stallen.

På Sprint herjet eks-MFKer og høyreback Jens Skogmo med venstresiden til Moss, og kom til flere innlegg, men Sprint lyktes ikke med avslutningene. I stedet kontret Moss og scorte på sjansene de hadde. Dette tyder bra for den kommende sesongen!

Best på Moss synes vi Morten Bruun Jacobsen var. Han slipper ballen raskt og skaper dermed trøbbel for motstanderen som ikke får etablert seg før pasningene kommer. Når også unge Marius Gjestrumbakken viser så stor trygghet på høyresiden bak, kan mossepublikumet se lyst på fremtiden. Det gror godt i MFK!

 

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design