– Kvaliteten i vårt eget spill

– Kvaliteten i vårt eget spill

 

Lørdag er det Byfest og kamp mot Elverum! Her er Ole Martins tanker om det kommende oppgjøret.

1-1 mot Raufoss sist helg er et godt resultat for oss. Lagene hadde en omgang hver, og kampen kunne vippet begge veier. Dette vitner om en sterk prestasjon fra vår side, og det er helt klart et poeng som kan vise seg å bli viktig i kampen om å etablere seg. Nå står et nytt antatt topplag på motsatt halvdel, fjorårets OBOSLIGA-lag Elverum.

Elverum er, som oss, i god form og har vært sterke de siste fem kampene. Så dette blir en ny kamp hvor vi virkelig får testet oss, og en ny kamp hvor vi virkelig må prestere. Og det er jo disse kampene som er så morsomme og utviklende.

Denne uken har blitt brukt til å restituere og deretter trene for å bli bedre. Vi jobber videre med vår spillestil, og hvordan vi skal fremstå. Vi må fortsatt jobbe hardt for å skape den kvaliteten i vårt eget spill som gjør at motstanderne må ta mye hensyn til oss når de kommer til Melløs. Vi har i store perioder de siste kampene spilt fotball på høyt nivå, men vi mener vi kan bli enda bedre. Og vi kan bli enda mer stabile i prestasjonene våre.

På lørdag er det Byfest! Vi drømmer om masse folk på Barnas Dag, masse folk på kamp og ikke minst en underholdende fotballkamp som ender med et godt resultat for oss. Bli med og støtt oss, og bli med på Byfesten.

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen

Ole Martin