Kvalheim kjemper for VIF

A-spillere med

Flere av Vålerengas A-lagsspillere skal være med på laget når de har mulighet.

– Freddy dos Santos, Morten Berre, Øyvind Bolthof og André Muri har alle sagt seg villige til å stille opp. De kan dessverre ikke være med i åpningshelgen, men 20. desember regner jeg med alle er med, sier Grødahl.

Med på Vålerenga Futsal er også Kenneth Kvalheim, mangeårig storscorer i Adeccoligaen og Johan Nås, som daglig spiller under Petter Myhre i Strømmen.

Hele artikkelen kan du lese ved å klikke her

(Kilde: vif.no)

Om futsal:

Futsal er en internasjonal betegnelse på innendørsfotball, og er en sammenstilling av spansk fútbol de salón. Futsal-sesongen starter normalt når den ordinære fotballen slutter, og varer frem til den ordinære fotballen starter på våren. Det er vanlig at spillere spiller futsal for ett lag, og fotball for et annet lag.

Det spilles på håndballbaner med håndballmål. Det er fem spillere på hvert lag, hvorav én målvakt. Det taes innspark i stedet for innkast. Ballen er mindre enn en fotball og litt bløtere og tyngre, fordi futsal hovedsakelig skal spilles langs bakken. Harde kroppstaklinger eller skitaklinger er heller ikke tillat, dette fordi Futsalen skal betegnes som et teknisk, hurtig ballspill hvor det fysiske ikke har mest å si.

(Kilde: wikipedia.no)