Kun uavgjort

(MFK II-Frigg 1-1) Det blir ekstra spennende på fredag når returkampen i kvalifiseringen om opprykk til 2. divisjon spilles. For med 10 mann på ei våt og glatt Melløs-matte ble det til slutt uavgjort.

Kampen bar tydelig preg av den meget våte gressmatta. Kreftene formelig rant ut av spillerne og bedre ble det heller ikke da dommeren straffet spillerne ekstra hardt for situasjonene som oppsto som en følge av det fuktige gresset.

Første omgangen var ikke mye å juble for, men MFKs rekrutter tok etterhvert over kampen og begynte å nærme seg Friggs 16-meter, uten at de helt farlige situasjonene oppsto.

Men det skulle ikke gå lange biten av 2. omgangen før ballen fant sin vei inn i nota. Øyvind Svenning fikk satt hodet på ballen etter en corner og med litt flaks gikk den over streken. 1-0 og 2. divisjon var ikke lenger bare en drøm i det fjerne.

Så skjedde det som får fredagskampen til å bli ekstra spennende. Frigg fikk en scoring… Og pen var den heller ikke. Men mål er mål og med 0-0 på fredag er det Frigg som tar heisen opp et hakk.

Bedre ble det heller ikke da midtstopper Lars Habberstad pådro seg rødt kort for munnbruk. Først fikk han gult kort for å ha sparket bort ballen etter at dommeren hadde blåst for frispark. Deretter sørget en treffende kommentar til pipeblåseren for at det røde kortet ble dratt frem.
– Jeg hadde måttet stå over neste kamp uansett, sukker midtstopperen etter kampen.

En annen som sukket var trener Wiggo Karlsen.
– Nå er jeg skuffet, ja. Vi gikk for å vinne kampen og det klarte vi ikke. Nå må vi gå for å score mål på Bislett på fredag. Vi er kapable til det. Etter å ha fått en mann utvist er vi fornøyd med 1-1, oppsummerer han etter sesongens 23. kamp uten tap for rekruttene.

KAMPFAKTA:
1-0: Øyvind Svenning (48)
1-1: Tom Ø. Risanger (53)

MFKs LAG:
Rino A. Hansen
Hiep Tran
Øyvind Svenning
Lars Habberstad, RØDT kort (62)
Erik Borgen
Kristian Østli (Robert Evensen i 3 min)
Magnus Amundsen
Magnus Riis, gult kort
Lars Ørving Eriksen
Simen Brenne, gult kort
Anders Askheim