Kristoffer Kolsrud ansatt som ny assistenttrener

Kristoffer Kolsrud ansatt som ny assistenttrener

Moss Fotballklubb har i dag skrevet under en avtale med Kristoffer Kolsrud (28) som ny assistenttrener for klubbens A-lag. Her skal han ha et spesielt ansvar for analyse, og i tillegg ha kampleder-ansvaret for rekruttlaget. Han har jobbet sammen med Marijo Jovic tidligere, og går altså inn i teamet som nå bygges rundt vår nye hovedtrener. Avtalen som i dag er inngått er i første omgang på ett år.

Kolrsud forteller følgende om seg selv og sin fotballfaglige bakgrunn:

– Jeg har vært trener i 8 år, blant annet i Nordstrand, Follo FK og Stabæk, med hovedvekt på Follo FK. Parallelt med dette har jeg utdannet meg på Norges Idrettshøgskole og har en master i Trenerrollen, Idrettspsykologi og Coaching. I fjor med Mario hadde jeg analyseansvar for Follo sitt unge A-lag som utviklet seg bra og presterte over forventning.

Kolsrud ser fram til å gå inn i rollen som assistenttrener for A-laget. Og han har allerede dannet seg et godt bilde av hva de viktste fokusområdene vil være.

– Hovedoppgaven min som assistenttrener for A-laget å utvikle gruppa som helhet og individer og tilrettelegge for at vi kan prestere i hver kamp. Jeg vil ha hovedansvar for motstanderanalyse slik at vi er best mulig forberedt og vil også bruke video til å evaluere kampprestasjonen som lag og individer. I tillegg vil jeg bidra til å ‘bygge klubb’ igjennom forskjellige tiltak som utvikling av trenere i Yngres avdeling, samarbeid med naboklubber og koordinering av trenerressurser opp mot MFK Care med hensyn på gatelag og flyktingefotball.

Om sine ambisjoner på egne og klubbens vegne framover sier Kristoffer Kolsrud følgende:

– Personlig har jeg en ambisjon å gjøre norsk fotball bedre, slik at unge spillere har en reell sjans til å nå drømmene sine. Det matcher godt med Moss FK. Jeg er overbevist om at om man skal få til et bærekraftig prosjekt så er god spillerutvikling nøkkelen. Her er det jobbet godt over lang tid i Moss, og jeg ønsker å bidra med å legge til elementer fra min erfaring fra spillerutvikling, spesielt fra Stabæk og Follo, slik at man kan ta enda flere steg i riktig retning. På kort sikt har jeg en ambisjon om å hjelpe til å gjøre Moss A-lag til et stabilt godt lag som realistisk kan kjempe om opprykk til Obos-ligaen, og på lang sikt har jeg en drøm å se Moss i Eliteserien igjen. For å klare dette trenger vi tid og tålmodighet, et genuint samarbeid og ønske fra Mosseregionen om å dra i samme retning og MYE hardt arbeid.

Styret i Moss Fotballklubb er veldig fornøyd med å få nok en ung og ergjerring trener på plass rundt vårt A- og rekruttlag, og vi ønsker herved Kristoffer hjertelig velkommen til Moss og Melløs Stadion.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design