Med to seire på de to første kampene ble det en ren gruppefinale da Norge møtte England. Engelskmennene viste seg å være hakket vassere og tok finaleplassen på bekostning av de norske guttene. Det betyr bronsefinale mot Island for Knut Torbjørn Eggens elever.


– Vi tapte mot et godt engelsk lag. Vi slet i førsteomgang og selv om vi kom etter pause og kunne utliknet, så vant England fortjent, sier Eggen til fotball.no


God 2.omgang


Kampens eneste mål kom ni minutter før pause, i en omgang der England dominerte. Etter sidebyttet klarte Norge å skape mer trøkk og hadde to-tre store sjanser til å utlikne.


– Vi sto med lua i hånda og virket veldig passive i førsteomgang. I 2.omgang spilte vi mer direkte, hadde mer trøkk og skapte flere sjanser, spesielt på dødballer. Vi skal ta med oss den omgangen videre, fortsetter Eggen.


England skapte et tosifret antall sjanser i løpet av kampen, men ble ofte stoppet av Norges keeper.


– Kristian Bjerke sto en god kamp for oss i dag og selv om flere spillere viste seg frem i perioder, vil jeg spesielt trekke frem Kristian, sier treneren.


Island i bronsefinalen


Nå venter altså Island i bronsefinalen søndag klokken 13.00. Seier i den vil hvertfall sørge for at Norge er nordens beste lag.


– Vi hadde håpet å komme til finalen, men i dag tapte vi for et bedre lag og da er det lettere å akseptere, sier Eggen.


– Vi har ikke fått sett Island så mye ennå, men skal se de på dvd før kampen. De har vunnet flere kamper og slått blant annet Sverige, så det blir en ny tøff kamp, avslutter Eggen.


Kampfakta:

Norge – England 0-1 (0-1)


Sted: Øverlands Minde, Stjørdal


Tilskuere: 1000


Dommer: Robert Madden, Skottland 


Gule kort: ingen


Mål: 0-1 Robert Hall (31.min)


Norge (4-4-1-1): Kristian Bjerke – Magnar Ødegård, Emil Jonassen, Gustav Valsvik, Christoffer Aasbakk – Valon Berisha, Kristoffer Møvik (Christian Mork 41.min), Jonas Svensson (Magnus Bekker 73.min), Emil Sildnes (Shuma Anene 41.min) – Fredrik Midtsjø – Håvard Nielsen.Kilde: fotball.no