Krister Wemberg : – Kjempeartig !

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Hvordan vil du beskrive oppholdet ditt med Norges G16-lag?
Først og fremst så var det utrolig artig. Det er artig bare å bli tatt ut til slike turneringer og samlinger, men det er også utrolig lærerikt. Vi som spillere kan sammenligne oss med andre 92 spillere fra resten av verden, og da finner man jo ut litt hvor god man er, og hvor mye bedre man egentlig kan bli. Oppholdet der nede var kjempeartig. Selv om vi fikk to tap og en uavgjort, så var det utrolig artig, og jeg håper jeg får være med på slike turer også senere.

Hvor fornøyd er du selv med egen innsats?
Jeg er ganske fornøyd med egen innsats. Jeg fikk mye spilletid og det er jo veldig positivt. Jeg fikk spille to hele kamper, og en halv kamp så det er jeg veldig godt fornøyd med. Når det gjelder det spillemessige, har jeg noen ting jeg var veldig fornøyd med, og noen ting jeg må bli bedre på. De tingene jeg må bli bedre på, er også de tingene jeg har satt meg som utviklingsmål for året.

Hva slags tilbakemeldinger fikk du fra trenerne?
Jeg fikk litt tilbakemeldinger på hvordan de syntes jeg hadde gjort det, og hva de syntes jeg måtte jobbe videre på. Vi snakket en del om utviklingsmål videre, og hvordan treningshverdagen min var for tiden. Faktisk så syntes jeg ikke at jeg fikk så altfor masse tilbakemeldinger på oppholdet. Vi oppga telefonnummer til trenere, så skulle landslagsledelsen ta kontakt med klubben vår og snakke med trener/spillerutvikler for å si litt om hvordan vi hadde gjort det der nede, og hva vi må jobbe videre på. Så skulle vi få vite mer om det senere.

Var du inne i landslagsdiskusjonen før du ble MFK-spiller?
Jeg var vel inne i landslagsdiskusjonen før jeg ble MFK-spiller ja, men ikke når det gjaldt landskamper. Da var det snakk om landslagssamlinger. Solskjær-akademiet og Østfoldhall-samlingen var jeg jo på, begge disse mens jeg var i Sortland IL.

Hva er dine fremtidsplaner i MFK-drakten?
hehe, det vet jeg ikke enda. Det får jeg nesten bare ta som det kommer, men jeg håper jo selvfølgelig å gjøre det så bra her som mulig. Spesielt håper jeg vi gjør det bra i interkretsserien (junior elite) i år, dernest så håper jeg at jeg får prøve meg litt i 3. divisjon snart også, når den serien begynner. Ellers så tar jeg det bare som det kommer, og håper på det beste, så får tiden vise hva som vil skje videre med meg, forteller en ambisiøs Krister Wemberg til mossfk.no.