– Krever mye energi og løpskraft

På de siste fem kampene har vi 21-0 i målforskjell, og vi har spilt tidvis veldig god angrepsfotball. I tillegg har vi vært bunnsolide defensivt. Det ønsker vi selvsagt å fortsette med.

I etablert forsvar har vi vært solide i hele år, men de siste kampene har vi også vært gode i overgangsfasen, og har sluppet til veldig lite sjanser. Dette gir en god grunnmur for de neste kampene, og vil bli viktig når vi nå går inn i en tøff periode med en rekke tøffe kamper.

Den første er borte mot Østsiden, en av årets vanskeligste bortekamper. Vi er forberedt på å møte et lag som virkelig vil gi oss kamp, men igjen handler det om våre egne prestasjoner. Når vi leverer gode prestasjoner er vi veldig vanskelige å slå.

Den siste uken har vi gjort grep for å skape energi inn mot kampen. Vi skal fortsette å spille vårt spill, og vår spillestil krever mye energi og mye løpskraft.

Vi drar til Fredrikstad for å levere en bedre prestasjon enn sist. Vi ønsker å videreutvikle vår måte å spille på, og det gjelder også i en vanskelig bortekamp mot Østsiden.

På Melløs sist var det over 700 tilskuere – på en mandag! Dette er helt fantastisk, og vi setter enorm pris på støtten vi får. Vi skal fortsette å gjøre alt vi kan for å underholde!

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin