Kollektivt selvmål av Moss

Arnold Origi er en av få spillere som får godkjent etter dagens oppgjør. Straffen han reddet på 2-2 gjorde at dagen ikke ble helsvart for Moss. Moss skapte trøbbel for seg selv ved å være til dels svært slurvete med pasninger og oppspill mot et Hødd-lag som var skarpere enn man skulle tro før avspark. Midtbanen slet med å finne flyten og avstanden til fireren bak ble noen ganger for stor. I mellomrommet løp to raske og tekniske spisser fra Sunnmøre. Sjelden har vi sett duoen Thømt Jensen/Vidalon slite såpass som under dagens oppgjør.


– Jeg vil ha svar fra mange spillerne på mandag, sa en litt oppgitt Geir Bakke til Radio Moss etter kampen. – Jeg er overrasket over hvor svake vi var, men også over hvor bra Hødd var. Men vi skaper det meste selv, konkluderte Bakke før han i gikk i garderoben. For kantene til Hødd herjet til dels kraftig med backene etter utallige balltap høyere opp på banen.


Begge målene til Hødd kommer etter slurv og svake avklaringer hos hjemmelaget. Moss som skulle ut og drepe kampen etter hvilen, maktet aldri å sette opp stort nok trykk mot et høytstående Høddlag. I stedet ebbet kampen ut med en rekke innlegg med mye luft under ballen. Enkelt for et hvert forsvar å avklare! I dag fløt ingenting for kællane på Melløsmatta. Skal vi finne lyspunkter ender vi opp med strafferedningen til Origi og at laget ikke tapte for et godt Høddlag.


– Vi lover å komme sterkt tilbake etter en god treningsuke, sa en fortsatt optimistisk Kenneth Kvalheim til Radio Moss etter kampen. Mot Sandefjord må det nemlig andre boller til!


Fabien Vidalon (21) og Bjørnar Johannessen (str. 41) ordnet MFKs mål. Fyldig referat kommer.