Knuste serielederen med 7-0!

REFERAT


Belønningen er nå tabelltopp med en kamp mindre spilt enn de argeste konkurrentene.


Hovedtrener Dag Grønstad merket det allerede før avgang til Sentralidrettsanlegget og gjennom spillermøte og oppvarming.  Her var det en gjeng som var MEGET lystne på å reise hjem med tre poeng etter å ha møtt serielederen.


Laget åpnet litt forsiktig, men så ut til å ha full kontroll i matchen.  Utover omgangen ble det klart at Moss tok mer og mer over i toppoppgjøret. Til pause ledet de gul-sorte 1-0 etter scoring av toppscorer Stefanos Leivadiotis.

Det var bare et fokus i pausen.  Det var å fortsette der vi avsluttet i første omgang.  Da var jeg sikker på at det skulle komme flere mål, sier en glad Grønstad.


        Og for en omgang det ble etter hvilen.


                           MFKs Sander Melheim i aksjon. (Arkivfoto: Privat)


Med en selvtillit og trygghet som er sjelden å se på dette nivået valset mossingene over Lisleby etter alle kunstens regler.  Det ene flotte angrepet avløste det andre og gutta ga seg ikke før syv baller var puttet bak Lisleby-keeperen.


          Det er ingen tvil om at det var årsbeste av laget og samtlige spillere.  Guttene viste at de var best når det gjelder. Det er bare å gratulere alle, sier hovedtreneren.


Nå har laget skaffet seg et alle tiders utgangspunkt i kampen om KM-tittelen.  Med en kamp mindre spilt enn konkurrentene har Moss overtatt serieledelsen.  Laget har til nå både scoret mer mål og sluppet inn minst mål så langt.


Men det blir trolig et bikkjeslagsmål helt frem til siste serierunde.  Allerede neste onsdag møter laget Begby på hjemmebane som har sneket seg opp på annenplass på tabellen.  Så venter utsatt kamp mot vriene Mysen og Skjeberg/TIL også på eget kunstgress før serien avsluttes borte mot Trosvik i midten av oktober.


Men Dag Grønstads elever er i førersetet nå, og kjenner vi guttene vil de gjerne bli der ut sesongen J


KAMPFAKTA

G14: Lisleby – Moss 0-7  (0-1)

Sted: Sentralidrettsanlegget, Lisleby
Dato: 15.09.2010


Laget:
Jonas Grønstad, Jørgen A. Nilsen, Patrick Johnsen, Aleksander Bjørnvåg, Jens Norsted, Sondre Roos, Ole Pedersen ( 1), Sander Melheim ( 1 ), Vito Miracco, Andreas Melleby, Stefanos Leivadiotis( 4 ), Ulrik Steen, Sebastian Mortvedt ( 1 ), Trygve Markussen, Simen Madsen.