Knust på Åråsen

KAMPFAKTA


Interkretsserien/3. serierunde


LSK – MFK: 6-0 (2-0)

Sted: Åråsen
Dato: 27.04.2010

Målscorere:
1-0, Jacob
2-0, Lars
3-0, Fabian
4-0, Fabian, str
5-0, Andreas
6-0, Fabian

Laget:
Milos Cronoqorac , Jørn Listerud(K), Hasan Øzbal, Magnus Andersen(40), Christian Orheim, Sondre Aasen, Preben Andersen, Fredrik Tonholt(40) , Steffen Øvre, Tommy Larsen, Didrik Sundling.


Innbyttere:
Ole Martin Johnsen, Hamad Naseem, Oskar Hansen(40), Christoffer Moe(40).


1. Omg:
Begynner vi veldig bra. Vi ligger lavt og kompakt med 2 lagdeler, og LSK slipper ikke til foran målet vårt det første kvarteret. Vi kunne fort fått et mål eller 2 på kontringer i denne perioden.


LSK spiller ball hele tiden med høyt tempo og gode bevegelser rundt ballfører. Etter ca 15 min kommer den første scoringen. Et praktskudd fra 25-30 m klistret helt oppe i mottsatt vinkel. Vi fortsetter å krige og har noen fine kombinasjoner som gir noen halvsjanser, men det er LSK som scorer et til før pause. Alt i alt en brukbar omgang av oss der vi står på godt og vi jobber for hverandre.


I pausen så legger vi om til vår vanlige formasjon, og vi blir enige om å prøve å vinne 2 omg.


2. Omg:
Er en fryktelig dårlig omgang fra vår side. LSK ruller opp det ene angrepet etter det andre. Heldighvis så slipper vi unna med bare 4 i mot denne omgangen. Vi møter et fryktelig godt lag som spiller  god fotball, men det som er totalt uaksetabellt er at enkelte gir opp på stillingen 3-0. Slike holdninger vil ikke vi ha på dette nivået. Man skal være villige til å blø for drakta uansett reultat. Dette handler om stolthet for drakta gutter.


Vi håper og tror at dette ikke vil skje igjen. Nå er det bare og brette  opp ermene inn mot neste kamp, som er førstkommende søndag. Da er det 1 runde i NM mot Grei borte kl 1400.


Så er det 2 seriekamper til uken. Lørenskog hjemme på kunstgresset tirsdag 4 mai kl 1900, før vi lørdag 8 mai setter turen mot Årnes for å møte Raumnes/Årnes kampstart 1200.


Sportslig hilsen


Håkon, Truls og Tor.