Knepen seier

KAMPFAKTA

G15 Elite: Moss – Greåker 2-1  (0-1)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 18.05.2010

Kl: 19.00

Målscorere:
0-1, Ukjent
1-1, Henrik Stokkebø
2-1, Christian Bretun


REFERAT

1. omg:
Er en omgang preget av upressise pasninger og lite agressivitet. Vi ligger langt fra hverandre i det defensive arbeidet som igjen gjør at vi ikke får de overgangene som vi ønsker. Ligger under 0-1 til pause. En omg vi skaper noen sjanser, men Greåker best.
 
Pause: Vi blir enige om å være mye mere agressive og ligge mer kompakte. Pressisjonen i pasningspillet måtte opp og bevegelsen deretter. Gutta er enige om å gå i kjelleren.
 
 
2. Omg:
Vi hever oss betraktelig hvor vi allerede fra start ser at det er mer ro i det vi foretar oss. Nå jobber vi sammen og ikke bare en og en. Duellspillet tar vi mer og mer over og vi får løftet spillet vårt mye høyere i banen. Skaper masse sjanser som vi ikke får uttelling for, men vi tør og skyte og vi fortsetter og produsere muligheter foran mål. Dette reslutterer i at Henrik Stokkebø fyrer av på halvvolley bort i lengste hjørne, et glimrende utført skudd! Nå er det for det meste bare Moss. Vi hadde nå lagt om til 3-3-4 formasjon for vi ville virkelig vinne denne kampen. Etter 1-1 fortsetter vi og produsere muligheter som på overtid resulterte i at vi fikk et straffespark. Denne satt Christian Bretun sikkert i måt og 2-1 til Gutta var et faktum.
 
Etter kampen ble det dessverre bråk mellom motstander og dommer og her viser dere glimrende holdninger gutter! Dere trekker dere bort og lar motstander få drive med sitt.
 
Torsdag er det nok en ny kamp borte mot Torp. Her er det viktig at vi er på det nivået vi var på i 2 omg. i denne kampen.
 
Det at vi har fire seiere av fire mulige betyr ikke at vi kan slippe oss ned, dette går ikke av seg selv. Vi er veldig fornøyde med 2. omg,og så får vi lære av de første 45 minuttene.
 
 
Mvh
Inge,Line, Jahn Roger og Kim