Knepen seier til Østsiden

TRENINGSKAMP

G15 Elite: Moss – Østsiden 2-3  (1-2)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 21.03.2010

Kl: 13.00 

Målscorere:
0-1, Ukjent
0-2, Ukjent
1-2, Christian Bretun
2-2, Preben Andersen
2-3, Ukjent

 
En god treningsuke var gjennomført og vi gledet oss veldig til kampen mot Østsiden.
Målet var at vi skulle prøve å spille på oss litt selvtillit etter en tøff vinter hvor vi har spilt mot mange gode lag.
 
1. omg:
Vi kom veldig tungt i gang. Var ikke noe sprut i bena våre og Østsiden spiller rundt oss de første minuttene av kampen.
Vi hever oss noe og er etterhvert mye mer oppi dem. Dette resulterer at vi får mere ball og har noen strålende angrep,men det resulterer desverre ikke i noen mål.   Østsiden får også etterhvert en scoring. Vi detter samtidig litt av. Østsiden for også en scoring til og leder 2 -0. . Vi kommer stadig litt med og tar over noe av spillet. Shayan Zafar utfordrer glimrende på sin venstre side og kommer seg til dødlinja og får slått inn 45 grader til Christian Bretun som har skjært inn fra sin høyre kant..
 
 
Stillingen til pause er 1-2 til Østsiden.
 
2. omg: er noe svakere fra vår side. Usikkerhet og lite presisjon i passningsspillet preger oss veldig. Er riktig nok noen lyspunkt,og ett av de var da Preben Andersen tok et tidlig frispark mens keeperen til Østsiden sto og dirigerte muren. Da øynet vi et håp om at vi skulle løfte oss enda litt til,noe vi ikke klarte. Isteden får Østsiden en ny scoring etter et innlegg fra sin høyre side og hvor vi ikke følger markering. Tap 2-3.
 
Ny treningsuke står for tur, og oppgavene er mange. Vi må bare fortsette med de gode treningene vi har hatt.  Viktig og beholde trua, selv om ting er litt trått innimellom.
 
 
Mvh
Kim, Jan Roger og Line