Knapp seier

Vi var veldig fornøyd med kampen i perioder, men faller litt nedpå til tider. Men sesongen er enda ung så vi kommer garantert sterkere tilbake utover i sesongen når laget får satt seg. Dette var tross alt første kamp for gutta sammen og de klarte seg veldig godt.

Moss G15 elite – Råde 1-0 (1-0)
Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 02.03.2008

Målscorer: Christoffer Henæs

Følgende elleve startet for Moss:
Teodor Alveberg, Andreas Eikanger, Tim Reinback, Jan Nergaard, Steffen Jensen, Christoffer Henæs, Thomas Gjestrumsbakken, Simen Stark, Marius Karlsen, Christian Gulestø, Dennis Enerhaugen.

Første omgangen ble totalt dominert av Moss med sikkert og godt pasningspill og et konstant høyt press på Råde. Råde ble flyende i mellom og hang ikke helt med. Vi var flinke til å få brettet spillet utover på kantene. Desverre så manglet det litt på den nest siste pasningen, men det regner vi med retter seg utover våren. Moss hadde flere gode sjanser som vi burde ha satt, men det ble med det ene målet som var ett glimrende gjennomspill til Chritstoffer Henæs som satt ballen sikkert til venstre for keeper.

Andre omgang ble en mye mer jevnspilt kamp. Moss begynte å gjøre det litt vanskeligere for seg selv samtidig som Råde hevet seg betraktelig fra første omgangen. Moss hadde fortsatt de største sjansene og burde hatt flere mål. Hver av lagene hadde et skudd i stanga og Moss hadde også en utrolig redning på streken like før slutt. Moss ble også snytt for et soleklart straffespark hvor dommeren valgte å trekke forseelsen utenfor 16 meteren. Moss kunne ha punktert kampen med en scoring på straffe her. Moss foretok også flere bytter utover omgangen slik at alle spillerne fikk lov til å prøve seg.

Alt i alt så er vi godt fornøyd med kampen og at vi klarer å dra i land seieren. Med litt mer presisjon utover våren så regner vi med at scoringene kommer deretter.

mvh,
Martin Mikalsen

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design