Klar for spill etter 13 uker på sidelinjen

Klar for spill etter 13 uker på sidelinjen

Sisteskansen Anders Gundersen har vært skadet i lang tid, men mandag var han endelig tilbake i full trening. – Jeg tror jeg kommer til å sove med et smil i natt!

Det sier den blide mossekeeperen, som har vært satt ut av spill siden kampen mot Egersunds i slutten av april. Da hadde han bidratt til seks poeng i løpet av de tre første kampene, hvor han for øvrig holdt nullen i to av dem. Men siden den gang har det ikke blitt én eneste A-kamp. Han fikk en skade i kjeven mot Egersunds, noe som førte til et langt skadeavbrekk.

– Det var så surt. Vi vant kamper og jeg følte at jeg presterte bra. Det var et slag i trynet, innrømmer han.

Herlig følelse

Nå er derimot Gundersen tilbake i full trening og heltent før høstsesongen.

– Nå er jeg hundre prosent tilbake. Jeg er riktig nok i litt ferieform, men det tar kun et par dager å riste av seg. Det er så deilig å være tilbake, sier Gundersen med et smil.

Det som er ekstra spesielt er at neste kamp er mot nettopp Egersunds, laget som Gundersen ble skadet mot. Men først og fremst skal han kjempe mot Andreas Wasenius om keeperplassen i MFK.

– Vi har knivet om keeperplassen i et halvannet år allerede, så det blir bare tilbake til det vanlige. Vi presser hverandre ordentlig på treningene og passer hverandre godt. Det er bare positivt, avrunder Anders Gundersen.