Klanen er «Engas» 12 spiller


– Jeg hadde tre fine år i Vålerenga. Det er helt fantastisk å spille foran klanen. De gir deg ekstra krefter da du trenger det som mest, og så støtter de opp om laget sitt i tykt og tynt. Jeg frykter ikke gjensynet med klanen, selv om jeg spiller for Moss nå. De er flinke til å gi motstandernes spillere pepper, men de er aldri stygge. Klanen er fair, hvis du oppfører deg ordentlig, sier Jon Eirik Ødegaard.


– Mange synes Kråkevingen er smågutter på tribunen. I forhold til Klanen er de også det. Men jeg synes de gjør en enestående jobb for klubben og oss spillere. Tatt i betraktning at de er så få, gir de bra med lyd fra seg på tribunen. Uten supportere som de vi har i Kråkevingen ville fotballen blitt fattig. Det er viktig at de får skryt for støtten de gir oss, skryter Jonne av Kråkevingen.Jonne uttaler seg til mossfk.no


Revansj

Jon Eirik Ødegaard er ikke bare ute etter cupavansement. Han vil også ha revansj for de to siste møtene mot Vålerenga. I fjor røk Moss ut av cupen etter 2-0 nederlaget på Ullevaal. I serien tidligere i år ble det tap 3-1.


– Vålerenga har et godt lag, men de er ikke bedre enn at vi skal klare å slå dem. De er gode defensivt. Haraldsen og Hagen er to solide midtstoppere. Fremover på banen har de mye spennende i Tobias Grahn og Kristen Viikmäe. Kantspillerne Ohr og dos Santos er også spillere vi må se ekstra godt etter. Tar vi visse forhåndsregler, tror jeg det skal gå vår vei. Spiller for spiller er vi på høyde med Vålerenga. Tar vi med oss det positive spillet fra kampene mot Stabæk og Viking, mener jeg vi har gode muligheter til å avansere til kvartfinalen, avslutter Jon Eirik Ødegaard.