Kjempestart på serien

KAMPFAKTA
 

 

G14 KM: Lisleby – Moss FK 0-3  (0-3)

Sted:
Sentralidrettsanlegget, Lisleby
Dato: 05.05.2010

Laget bestod av:
Jonas Grønstad, Patrick Mikarlsen, Jens Norsted, Patrick Johnsen, Alexander Bjørnvåg, Ole Pedersen (1), Gard Stølen, Sander Melheim, Vito Miracco, Stefan Leivadiotis, Jonas Zachariassen(2), Ulrik Steen, Alexander Anderson, Andreas Bårdli, Simen Madsen

 

Endelig var det seriestart for G14 laget hvor vi skulle starte årets sesong borte mot Lisleby,en tøff motstander som vi gikk på to sure tap mot ifjor. Med lite kamptrening  og ikke minst en tropp som er preget av mye skader for tiden, var vi spente på hvordan vi skulle takle denne utfordringen. Vi ble enige på spillermøte før kampen at det viktigste momentene i denne kampen ble første og fremst å krige og vinne duellene og ikke minst være aggresive og jobbe for hverandre.

Det skulle vise seg at gutta virkelig hadde fokus denne dagen for når kampen er igang så setter vi et massivt press på Lisleby som resulterer i at vi setter 0-1 bare etter ca  et halvt minutt. Dette gjør helt klart noe med laget bl.a når det gjelder selvtillit og de fortsetter å trykke på med fine overganger og til tider glimrende spill. Vi avslutter omgangen med 0-3 etter scoringer av Jonas Zachariassen og Ole Pedersen.

I andre omgang faller tempoet en del hakk, gutta kjenner at det å spille på en bra men litt tung gressbane suger litt krefter ut av beina, de virker fornøyde med resultatet og roer ned og holder ballen mer i laget,men kommer allikevel til mange fine sjanser. Vi tar tre poeng i første seriekamp mot en god motstander på bortebane, det er vi meget stolte over. Allerde fredag 7/5 tar vi imot Kvik-Halden på Melløs kunstgress, da blir det en ny tøff kamp for G14 laget.


                                                    Moss Fotballklubb sine G14


—————————————————————— 


KAMPFAKTA


G14 KM: Moss FK – Kvik Halden  5-3  (2-2)

Sted: Melløs kunstgressbane

Dato: 07.05.2010

Laget bestod av:
Jonas Grønstad, Patrick Mikarlsen, Jens Norsted, Patrick Johnsen, Alexander Bjørnvåg, Ole Pedersen(1), Gard Stølen(1), Sander Melheim, Vito Miracco, Stefanos Leivadiotis(1), Jonas Zachariassen(2), Ulrik Steen, Andreas Bårdli, Simen Madsen,Simen A.Nilsen, Ulrik Thømt

 

 

Ny og tøff kamp ventet oss da vi tok i mot et sterkt Kvik-Halden lag fredag 7/5 på kunstgresset. Det var kun gått to dager siden forrige seriekamp mot Lisleby, men med fokus på restitusjon på torsdagsøkta virket gutta veldig klare til ny kamp.

Vi visste at Kvik- Halden hadde et godt lag med flere gode spillere som ville utfordre oss og de setter oss også tidlig under press med flere gode avsluttninger. Etter en stund ut i første omgang setter de også inn 0-1. Etter dette klarer vi på en imponerende måte å komme meget sterkt tilbake og vi utligner til 1-1.  Gutta kjører nå kampen og tar mer og mer over spillet, men allikevel klarer Kvik å putte på til 1-2. Nok en gang står gutta opp og lar seg ikke stresse av dette men fortsetter å jobbe sammen og vi går til pause med 2-2.

I pausen fokuserer vi kun på å fortsette i samme spor som vi gjorde i først og når omgangen blåses i gang ser vi at gutta strutter av selvtillit og varter opp med det ene flotte angrepet etter det andre. Vi vinner kampen 5-3 på en for oss trenere meget imponerende måte hvor vi virkelig ser hva som bor i årets G14 lag. 

Neste kamp tar vi imot Askim på vårt eget kunstgress onsdag 12/5 kl. 17.30

 

 

Hovedtrener

Dag Grønstad