Kenneth Kvalheim: – Liker spillestilen i Moss

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Kenneth Kvalheim (30) har endelig trukket i mossetrøya. Etter spennende forhandlingsrunder, kan mossesupporterne nå se frem til en ny sesong med en dedikert målscorer på laget. Vi traff han før helgen.

Hvordan vil du beskrive din første treningssuke med dine nye lagkamerater i ny klubb?
Det svarte til forventningene! Alt er veldig greit. Samtlige spillere og andre her i klubben er hyggelige og greie. Treningsforholdene er også veldig bra her på Melløs stadion. Nå ser jeg frem til en vinter med treninger og treningskamper før alvoret starter opp i april.

Er det noe særlig forskjell på treningsøktene her i Moss i forhold til øktene i Notodden?
Nei, det er ikke så veldig stor forskjell egentlig. Det er som regel veldig likt over hele linja med øvelser siden vi fortsatt er så tidlig i desember og i sesongoppkjøringen.

Hvilke personlige forventninger har du på egne vegne foran de neste tre årene i mossetrøye?
Det jeg håper og satser på er at alle gutta på laget kan være med og kjempe om et opprykk til Tippeligaen i fellesskap, og at de poengene som vi sikrer oss etter neste sesong kan være tilstrekkelig til det. Når det gjelder mine egne forventninger så vil jeg holde det for meg selv inntil videre.

Hva var egentlig det avgjørende for deg når du endelig ble enig med Moss fremfor å gå til en tippeligaklubb?
Hovedgrunnen er at MFK gjerne ville ha meg, og at jeg kjente til både trener og til spillestilen, samt måten som de spiller fotball på. Det er en veldig offensiv og fin måte å spille fotball på synes jeg, og jeg går på en måte inn i samme rolle som jeg hadde i Notodden. Moss er også en klubb som satser bra både sportslig og med spennende planer på anleggssiden. Det er også sentralt og nært her i forhold til Oslo, som er avgjørende siden jeg har samboer der. Ole Henæs og klubben skal være behjelpelig med å skaffe samboeren min en jobb her i Moss og da flytter vi selvfølgelig hit når det skjer, avslutter en hyggelig og sympatisk toppscorer ved navn Kenneth Kvalheim.