Keeperprofilen Erik Holtan klar i mosseburet

Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Vår nye profilerte keeper, Erik Holtan, har nettopp vært på sin første treningsøkt. Vi lurer på hvordan det opplevdes.

– Moro det! Det er alltid spennende med noe helt nytt!

– Hva er ditt eget mål foran 2006 sesongen?
– Det må være helt klart å vinne så mange kamper som mulig for å kunne rykke direkte opp med Moss. Så enkelt er det.


– Hva er førsteinntrykket av Moss Fotballklubb så langt?
– Veldig positivt siden det er veldig hyggelige mennesker i miljøet her. De andre gutta i spillergruppen virker like hyggelige både på og utenfor banen, noe som betyr veldig mye for meg.

Kan Moss hevde seg i toppen i 2006 sesongen,tror du?
– Ja det er jeg sikker på, for alt tyder på det nå. Vi må bare forbedre oss for å være best mulig rustet og bygge videre på det som allerede er oppnådd.

– Hva kan du som rutinert og erfaren keeper tilføre Moss?
– Det må være å bidra med treningsiver og bidra med min egen erfaring. Klarer jeg det, så er det veldig bra.

– Hvem er Erik Holtan?
– Jeg er en stille og rolig type, ihvertfall utenfor banen. Jeg er litt for glad i tv og sofaen, men er veldig engasjert på banen. Jeg er av den oppfatning at jeg skal VINNE kamper! Så er jeg vel også ærgjerrig, men kanskje litt kjedelig. Men det får andre bedømme, synes jeg.

– Jeg er også glad i å diskutere og slå av en prat eller to med ulike typer mennesker. Jeg er et typisk A4 menneske, samtidig som jeg liker temperatur ute på banen. Men jeg er helt to forskjellige personer i privatlivet og innen fotball. Jeg gir alltid 100 prosent når jeg er på banen!

Vi VET Holtan markerer seg i kamp. Kanskje som matchvinner for Moss FK neste år?