Kasper Schmeichel «eksklusivt » til mossfk.no

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Kasper Schmeichel ble overrasket over labert spill av nordmennene. Danskene tok en grei 2-0 seier over et litt tafatt Norge.

Hvordan vil du kort beskrive denne kampen. Dere var klart det beste laget?
Jeg synes at vi spiller godt i dag, hvor vi får spille vårt eget spill. Vi hadde en plan fra starten av hvordan vi skulle spille mot Norge, og det klarte vi på en fin måte.

Hva synes du egentlig om det norske laget sitt spill her i dag?
De har noen gode spillere, som også spiller godt. De spilte jo bra mot Tyrkia og Frankrike, men vi forventet at de skulle spille lengre frem på banen. Men det ble til vår fordel måten de spilte på. Vi har jo spilt mot Norge før. Den gangen vant de kampen mot oss, og da var de veldig gode, kan jeg huske.

Hvordan er profftilværelsen din i England? Dere har jo hatt en formidabel bra start i Premier Leage med full pott på de tre første kampene?
Jeg har vært i Manchester City i fire år nå siden jeg var 16 år gammel, men at jeg har fått sjansen som første valg er jo nytt i denne sammenhengen. Vi har spilt veldig godt i de tre kampene som jeg har spilt så langt i denn engelske liagen. Nå møter vi jo Arsenal på lørdag, så jeg håper at vi får til det samme spillet da. Det hadde smakt godt med tre poeng mot dette storlaget, forteller den danske super-keeperen til mossfk.no.