Karantene på begge

Begge er ilagt én kamp karantene av NFF.


Joakim Klæboe hadde følgende kommentarer da avgjørelsen var klar:

– Jeg er selvfølgelig veldig skuffet over at utfallet ble karantene under hjemmekampen mot FFK. Det er en kamp som jeg har gledet meg stort til helt siden kampoppsettet ble klart for denne sesongen.

– Jeg hadde faktisk et håp om at dette skulle ordne seg når roen hadde senket seg. Men jeg får ta denne straffen til etterretning, forteller en tydelig skuffet Joakim.

– Rapporten er mottatt fra NFF i dag og jeg har også fått sagt min versjon av denne hendelsen ovenfor rette vedkommende i forbundet. Det jeg sa var at det er nok en kombinasjon av en urutinert 4. dommer og en overengasjert assistenttrener. Men gjort er gjort – vi får alle lære av dette, legger Joakim til ovenfor mossfk.no i formiddag.

Det betyr at Per Morten Haugen og Anders Juliussen leder Moss mot FFK i søndagens storkamp den 1. pinsedag.

Djedje Arnaud Sery, som fikk utdelt to gule kort i samme oppgjør, har altså også fått én kamp karantene. Begge to må dermed overvære det som må betegnes som årets kamp ifra tribunen.


Djedje Arnaud Sery må stå over storkampen mot FFK. Det er ivorianerens andre karantene så langt denne sesongen. Bildet er fra hjemmekampen mot Bodø Glimt. (Arkivfoto: Alvin Holm)