Kaptein «Mikkel» – Vi er et bedre lag enn i fjor!

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)
Christian Michelsen

Hva er det som er så viktig med å ha treningsleiren på La Manga, dette er det sikkert en del lesere som lurer på?
Vi kunne sikkert klart oss uten, men det å få ekte naturgress under føttene betyr mye for oss når vi kun har hatt kunstgress som underlag de siste månedene. Dette er jo umulig hjemme i Norge på denne tiden av året, vi får forhåpentligvis trene på naturgress når vi kommer hjem igjen fra La Manga.

Vi får også drive enklere med teambuilding som lag, blir også en viktig anledning med å finpusse på en del ting som må justeres inn mot seriestart om kun 3. uker, fortsetter kapteinen.

Hvordan føler du som kaptein at dere ligger an i forberedelsene kun 3.uker før alvoret braker løs hjemme mot FK Haugesund?
Hvis vi sammenligner med i fjor så er vi et mye mer slagkraftig lag som har hatt veldig gode resultater i treningskampene våres med kun et tap så langt. Vi har fått trent veldig godt samtidig at vi har sett resultatet av dette som igjen viser at vi har jobbet hardt og riktig som lag. Vi har også byttet formasjon og spillestil som begynner å sette seg bra nå, denne passer oss veldig bra i forhold til de spillertypene som vi har i MFK. Og ikke minst at vi har et bra trenerteam og støtteapparat som vi alle jobber knallhardt sammen, for å nå målet som vi legger opp sammen.

Hva er MFKs største egenskaper i år tror du?
Det er at vi skal jobbe sammen knallhardt som lag for å oppnå gode resultater sammen, og at vi sammen skal vinne kamper med hjelp av samtlige spillere som er på banen altså teamwork. Vi er en meget god sammensveiset gjeng i årets spillerstall med gode forsterkninger som har glidd greit inn i miljøet blant gutta, vi vil gjøre alt for å oppnå stabilitet på lengre sikt utover i sesongen. Vi vil også ta med oss de gode resultatene fra treningskamper og treninger med oss videre inn i serien som snart er i full gang igjen, vi er stinn av selvtillit alle mann. Noe som er en viktig egenskap å ta med seg videre. Vi har trua på oss selv i år, og det er viktig!, avslutter «Mikkel».