Kanarifuglene seiret til slutt

KAMPFAKTA

Interkretsserien-2009, 24. runde:

Junior Elite: Moss – Lillestrøm 1-3  (1-1)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 15.10.2009
Kl: 19.45

Målscorere:
0-1, Christian Appelquist
1-1, Håkon Evensen
1-2, Eivind Damstuen
1-3, Colin Nkee

Startellever Moss:
Kristian Bjerke, Anders Bjørkmann (Andreas Kjærnes), Vegard Andersen (Tobias Hattevig), Aleksander Thers Jacobsen, Shahrukh Khan, Mats Hafsmo, Andreas Nygaard (Tuncay Øcalan), Kristoffer Skavås, Martin Holmen (Leon Dokland), Håkon Evensen, Ole M. Skagevang (Mats Dyrseth).


REFERAT


Moss FK tapte torsdag kveld sin fjerde kamp på rad da fugla fra Lillestrøm vant 1-3 på Melløs.

Hjemmelaget kom aldri igang i lagets siste hjemmekamp for sesongen, og Håkon Evensen var den eneste kråka som klarte å sette ballen i nettet.

 

Det var gjestene fra Lillestrøm som scoret først etter at Kristian Bjerke på hjemmelaget måtte gi en retur

på en flott markkryper. En annen Lillestrøm-spiller fikk da en enkel jobb med å sette returen inn da

hjemmelaget var alt for sløve til å hjelpe hjemmelagets keeper med å få bort nettopp returen.

 

Det var tydelig å se at hverken hjemmelaget eller bortelaget ikke hadde noe annet å spille for enn æren denne kvelden, og kampen ble aldri noe velspilt affære. Dog var Lillestrøm det lille hakket bedre over hele linja, og de var også litt flinkere til å spille ball.

 

Moss skulle likevel utligne etter at Martin Holmen kom seg fri på sin høyrekant og kjørte karusell med sin back. Deretter la han inn til Håkon Evensen som ikke kunne unngå å score på det flotte innlegget.

 

Stillingen var 1-1 til pause.


Håkon Evensen tente håp om poeng da han utlignet til 1-1, men det holdt dessverre ikke mot gjestene fra Lillestrøm i kveld.  (Arkivfoto: Alvin Holm) 

                                                        
LSK andre scoring var en gavepakke fra hjemmelaget. På et innlegg fikk en LSK-spiller gå helt uforstyrret og alene opp på 5-6 meter og heade ballen nede til siden for Kristian Bjerke.

 

Bortelagets tredje scoring var på nok et innlegg hvor Kristian Bjerke mister ballen etter at han og Andreas Kjærnes kolliderer.

 

Målene MFK slipper inn torsdag er alle av de enkle slagene, og burde vært unngått. Det samme føler nok LSK etter vår scoring.

 

I denne kampen ble vi for mye med på LSK måte å spille ball på. Vi klarte ikke helt å få igang vårt spill med midtbanen, og de gangene vi klarte det, ble som regel skapt farligheter ut av det.

For tilskuerne bød aldri kampen på noe stor underholdning, og det var tydelig at kampen var helt ubetydelig.


Gøy er det likevel å se Mats Henrik Hafsmo (f 1994) i sin første hele junior interkretskamp.

God teknikk og overblikk blandet med kloke pasningsvalg gjorde at midtbanespilleren var en av de bedre mossespillerne denne kampen.

 

Hjemmelaget var i garderoben etter kampen klar på at dette ikke skal være et kjennetegn på hvordan vi ønsker å fremstå. En lang sesong går mot slutten, og de ønsker å avslutte på beste måte. Derfor var guttene veldig klare på at de ønsker en meget god treningsuke frem i mot sesongens siste kamp i interkrets hvor de møter Follo borte.

 

Mvh

Jonne, Tore, Lars.